#Ideeën#Interieuradvies

Zomerse tafeldekkingen: dit zijn onze favoriete items

Creëer de sfeer van de Provence, Scandinavië of een mediterraan eiland bij jou thuis. Drie tafeldekkingen, drie keer inspiratie!
Geplaatst op  
Zomerse tafeldekkingen: dit zijn onze favoriete items © Alexandre Turpault

Het is volop zomer en dat moet naar behoren gevierd worden! De beste zonnestralen vang je op tijdens een heerlijke lunch onder vrienden of familie. Wij tonen je wat de laatste trends op vlak van tafeldekking zijn met drie leuke en frisse sferen. De leukste items voor je zomerse tafel shop je hier! 

1 – Rustgevende kleuren en motieven

Uit de ‘Fêts Galantes’ collectie van ©Alexandre Turpault

Back to basics met zachte tinten en natuurlijke stukken, dat is waar het om draait deze zomer. Geniet van de natuur en van heerlijke gerechten aan een rustgevende tafel.

 

2 – Roze en geel, een energieke combi

Links: © Ruffled – Rechts: © Style Me Pretty

Een vrolijke en uitnodigende tafel creëer je met energieke kleuren zoals roze en geel. Goed voor instant happiness aan tafel!

3 – Frisse tinten voor frisse gerechten

© La Redoute

Een zacht zeebriesje, de kleuren van de oceaan, duurzame materialen, de zon op je gezicht… De aquatische stijl van deze tafel neemt je zo mee naar een zuiderse bestemming!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.