#Inspiratie#Zit- & eetkamer

15 hangfauteuils om te genieten van de eerste zonnestralen

Ontdek hier onze mooie selectie hangfauteuils voor binnen én buiten
Geplaatst op  
15 hangfauteuils om te genieten van de eerste zonnestralen © AM.PM

De eerste warme dagen zijn reeds achter de rug en we zijn massaal beginnen sungazen. Hoe anders dan schommelend in een stijlvolle hangfauteuil? Op onze redactie kriebelde het al om het online aanbod wat te verkennen. Ontdek snel onze knappe virtuele selectie hangfauteuils om in te verpozen tot aan de meest magische golden hours

Ze zijn super hip dit seizoen en erg comfortabel: de hangfauteuil is niet meer weg te slaan uit een smaakvol lente-interieur! Na je werk nog wat uren dolce far niente inhalen of de ideale cocon voor een goed boek? Zijn elegante vorm en opstelling maken van de hangfauteuil de ideale plaats om helemaal tot rust te komen.

© La Redoute © Maisons du Monde

Is je interieur een ode aan de geometrie of doet hij denken aan een gezellig Scandinavisch midzomertafereel? Voor elke stijl hebben we online enkele toppers gespot. Je vindt de hangfauteuils in verschillende uitvoeringen, van een minimalistisch metalen look, tot tropische rotan of riet en nostalgisch macramé vlechtwerk. Geef je ogen alvast hierbeneden de kost, want dit zijn onze 15 favorieten!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.