#Wedstrijd

Wedstrijd: maak kans op een Ofyr-barbecue aangeboden door Plaisir du Jardin

Droom je van een Ofyr in de tuin? Dit is misschien wel je kans om er één te winnen!
Geplaatst op  

De lente is over het algemeen synoniem voor heerlijk dutten in de zon, aperitieven, barbecueën… Het is ook de tijd om de staat van je tuinmeubelen te controleren of misschien wel je buitenruimte volledig opnieuw in te richten. Breng eens een bezoekje aan Plaisir du Jardin om inspiratie op te doen, advies te krijgen of een breed scala aan meubels te ontdekken bij een belangrijke speler op het gebied van outdoor meubilair, al vier decennia lang.

Passie van vader op zoon

Olivier Moreau staat aan het roer van dit bloeiende bedrijf in Ukkel, waar hij zijn loopbaan begon als student in 1990, en later in 1992 in dienst trad. Dankzij zijn passie voor het vak en zijn toewijding aan klanten, klom hij snel op tot manager en werd hij uiteindelijk de enige eigenaar. Vandaag staat zijn zoon Guillaume aan zijn zijde om het familie-erfgoed van het bedrijf mee voort te zetten. Perfect ondersteund door een competent en zorgzaam team, gaan ze nu grote projecten aan, zowel in België als daarbuiten.

Advies op maat

Plaisir du Jardin is niet alleen een prachtige showroom aan de rand van het Zoniënwoud in Ukkel, het is ook en vooral een team van enthousiastelingen dat 7 dagen per week beschikbaar is om je te begeleiden bij je buitenproject, of het nu klein of groot is, openbaar of privé, zowel in België als in het buitenland. Dankzij de menselijke aanpak bieden ze gepersonaliseerd advies, bezoeken ze je locatie om je behoeften te begrijpen en ontwerpen ze samen met jou je ruimtes, ondersteund door gedetailleerde plannen en 3D-simulaties.

Een breed scala aan mooie merken

Als je gewoon zin hebt om van tafel te veranderen, ligstoelen te kopen, een nieuwe vuurkorf, verlichting of een cadeau te geven, heeft de winkel een permanent assortiment met producten van grote merken zoals Gommaire, Royal Botania, Manutti, Fermob, Dedon, Joli, Ofyr, Baobab… maar evengoed meubels uit een eigen Plaisir du Jardin-collectie.

Meer dan alleen een barbecue

De barbecue, synoniem voor gezelligheid, is een must om outdoor maaltijden te laten slagen. Als echt iconisch object heeft de OFYR Classic bbq van cortenstaal met bakplaat alle kwaliteiten. Hij past in elke omgeving, ongeacht het gebruik en het seizoen. Verkrijgbaar in twee kleuren (cortenstaal of zwart) en in verschillende afmetingen (75 cm, 85 cm, 100 cm,…), is de bbq geschikt voor het bereiden van complete maaltijden voor 10 tot 12 en 15 tot 20 personen, afhankelijk van het model. Aan of uit, dit echte kunstwerk trekt alle aandacht en verwarmt de sfeer om je avond onvergetelijk te maken!

Droom je van een leuk outdoor etentje? Dankzij Plaisir du Jardin en Actief Wonen wordt dat misschien werkelijkheid! Het enige wat je hoeft te doen is deel te nemen aan onze wedstrijd en je wie weet win je een van de twee prachtige cortenstalen barbecues van het merk Ofyr.

Meer info?

Tel 02 375 60 26

info@plaisirdujardin.com

Plaisirdujardin.com