#Ideeën#Nieuws

15 x hippe design hang- en plafondlampen shoppen

Ben je je lampen thuis beu? Wij laten je kennismaken met de hipste hang- en plafondlampen
Geplaatst op  
15 x hippe design hang- en plafondlampen shoppen © MADE

In elke ruimte van ons interieur zijn ze in grote getale aanwezig. Licht in huis kan verschillende vormen aannemen: hanglampen, kroonluchters, plafondlampen, wandlampen en vele andere soorten. Focus op de trends van het moment.

Lampen variëren naar gelang de mode en de tijd van het jaar. Op dit moment zijn lampen van Italiaans design of met een Scandinavische stijl erg hip. Actief Wonen loodst je door haar selectie van design plafond- en hanglampen om in en rond het huis te hangen.

Plafondlampen voor de badkamer

De plafondlamp blijft een klassieker onder de binnenhuisverlichting. Naast zijn enorme vermogen om een ruimte te belichten, zorgt de plafonlamp ook voor een esthetische waarde in de badkamer. Naast zijn functionaliteit verlicht de plafondlamp de ruimte dus ook met een toets moderniteit en elegantie. Een design plafondlamp kan een ruimte overigens een heel nieuwe, allesbepalende look en feel geven. Voor deze ruimte geven we de voorkeur aan een waterdichte, vochtbestendige en energiebesparende LED plafondlamp.

Hanglampen voor de eetkamer

Licht in de woonkamer creëer je het best met een smaakvolle hanglamp. Een armatuur afgewerkt met eenvoudige halogeenlampen of mooie lampenkappen, geeft net dat decoratief tikkeltje meer boven de eettafel. Ons oog viel op industriële en Scandinavische design hanglampen.

Design lampen om mee op te vallen in huis

Met een designarmatuur zit je altijd goed. Laat een frisse wind door je huis waaien en installeer een opvallend exemplaar voor een moderne en originele toets. Kies voor een stijlvolle en tijdloze lichtbron die opvalt.

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.