#Nieuws

20 comfy sofa’s om heerlijk in te cocoonen deze winter

Een crèmekleurige of mosterdgele sofa? Het kan allemaal! Deze winter stelen de sofa's de show in onze interieurs.
Geplaatst op  
20 comfy sofa’s om heerlijk in te cocoonen deze winter © Ligne Roset

De essentials voor een gezellige woonkamer? Comfy sofa’s om in te relaxen! Crèmekleurig of mosterdgeel? Wij maakten een selectie waar je de hele winter in kunt cocoonen en de koude met een donzige plaid kunt verdrijven. Zeg hallo aan deze hygge-waardige sofa’s! 

In dit nieuwe herfst-winterseizoen zijn het de crèmekleurige en mosterdgele banken die door de woonkamer paraderen. Ben je op zoek naar een zachte en comfortabele sofa of wil je net een levendige en flamboyante look creëren? Een nude bank om in het decor te passen of mosterdgeel om de woonkamer op te fleuren? Deze winter stelen sofa’s de show geven een show en laten ze zich zien van hun beste kant. Een blik op onze 20 favoriete sofa’s!

Een crèmekleurige sofa

Dit jaar houden we van de sofa in zijn puurste vorm. Als trendy, elegante kleur en symbool van zuiverheid is crèmewit onze bondgenoot voor een zacht, sereen en verfijnd interieur. De crèmekleurige sofa is uiterst gezellig, brengt comfort in het dagelijks leven en past gemakkelijk bij alle materialen en kleuren. Het neusje van de zalm voor een zachte winter, een vaste waarde voor onze woonkamer in elk seizoen!


De mosterdgele sofa

Onder de trendy sofa’s blijft de mosterdgele sofa een absolute musthave die onze woonkamer in een warme en karaktervolle ruimte omtovert. Wie mosterdgeel zegt, denkt meteen aan fluweel, een tijdloos materiaal voor een chic en luxueus interieur dat doet denken aan de art-decostijl. Dit jaar wordt fluweel vooral gewaardeerd in haar geribbelde aspect. Dus, de hamvraag is hier: is het een klassieke stoffen sofa of een retro fluwelen bank? You name it, we love it!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.