5 makkelijke DIY’s voor Halloween

Stijlvol griezelen, kan dat? Met onze tips blijf je ver weg van die typische Halloween-kitsch!
Geplaatst op  
5 makkelijke DIY’s voor Halloween ©

Morgen is het zover: de griezeligste dag van het jaar is daar! Pinterest staat vol met geweldige ideeën voor (min of meer) angstaanjagende Halloween decoraties. Hier zijn onze vijf stijlvolle favorieten om de toon te zetten met je decor op 31 oktober!

1. Vleermuizen tegen de muur

Een subtiele Halloweensfeer in huis creëren? Laat je dan helemaal gaan met het uitknippen van vleermuizen in verschillende formaten. Onze tip: kies dikker papier dan blijven ze goed in hun vorm. Wedden dat sommigen hier ultra hard van gaan verschieten wanneer het wat donkerder wordt?

 

2. Griezelige bokalen

Je hebt niet altijd veel spullen nodig om leuke doe-het-zelf-creaties te maken. Wil je meedoen aan de Halloween griezelgekte? Een paar nepspinnen, spinnenrag, potten en waxinelichtjes op batterijen is alles wat je nodig hebt!

3. Creepy kandelaars 

Voor een griezelige decoratie in spookhuisstijl kun je je laten inspireren door deze DIY. En als je – als extraatje – je mooie kandelaars niet wilt gebruiken uit angst ze te beschadigen, is deze decoratie op basis van oude bier- of wijnflessen de ideale oplossing!

4. Spookjes aan de haard 

Wat zou Halloween zijn zonder spoken? Een leuke versie zoals Casper, of een enge, de keuze is aan jou! Deze supermakkelijke DIY is zo schattig en maak je in een ijltempo van oude kussenslopen of keukendoeken.

5. Pompoenkussentjes

Halloween staat vaak synoniem voor spanning en sensatie. Maar pompoenen horen er ook bij! Wil je ze verwerken in een zacht, gezellig decor dat 100% herfstig is? Volg Céline’s stap-voor-stap advies om je eigen mooie pompoenkussens te maken.