#Nieuws

A Line Story, webshop tussen ambacht en design

A Line Story slaat een brug tussen handwerk en online-klanten
Geplaatst op  
A Line Story, webshop tussen ambacht en design ©

Via haar interieurwebshop A Line Story, wil Aline Dubois de identiteit van decoratie oriënteren richting een veeleisend publiek.


Talent van Belgisch en Europees design in spotlights

Aline Dubois biedt op haar webshop een uitgelezen selectie van pure ‘karakterstukken’ van de hand van Belgische of Europese designers. Je ziet er een exquisiete mengeling van originele en tijdloze stukken, het geheel badend in een tegelijk sobere en geraffineerd sfeertje. A Line Story wil een cross-over zijn tussen design, decoratie, kunst en ambacht. Grenzen doorbreken en genres verzoenen, dat is de boodschap…

alinestory1

Handmade Design versus Authentic Stories  

Deze slogan van A Line Story zegt het helemaal…en vertaalt de wens van de eigenaar de verhalen achter elk object, elk meubel en elke creatie te ontsluieren. De webshop heeft de ambitie design en mens naar elkaar te leiden door de geschiedenis achter de creaties te vertellen van de vrouwen en mannen die ze in het leven riepen. Op de pagina The Craftsmen krijgen deze specialisten de kans hun verhaal uit de doeken te doen en de webbezoeker in te leiden in hun fabricagegeheimen.

alinestory2

Veeleisend publiek inspireren

A Line Story presenteert zich als een ‘creatief uitstalraam’ waaraan designfans en ambachtbewonderaars zich tegoed kunnen doen. Aline Dubois legt haar aparte visie uit als een trend-avant-la-lettre waarvan zij bewust een pionier wil zijn!

digoin-mixing-bowls-le-reperes-des-belettes-remodelista