#Wedstrijd

Maak kans op een stoomgenerator van Braun ter waarde van 399,99 euros

Dit toestel belooft je het perfecte strijkwerk in een mum van tijd!
Geplaatst op  

Op zoek naar een manier om het strijken van je kleding zo gemakkelijk mogelijk te maken? Braun kent hiervoor de oplossing: de CareStyle 7 Pro stoomgenerator. Dit toestel, dat kracht en comfort combineert, met zijn elegante vorm en lijnen, biedt professionele resultaten en maakt het strijken sneller en gemakkelijker. Aarzel dus niet langer en waag je kans in deze wedstrijd!

Betrouwbaarheid, comfort en kwaliteit

Deze stoomgenerator blinkt niet alleen uit in kracht, maar ook in comfort. Ontworpen en ontwikkeld volgens Duitse kwaliteitsnormen, is de stoomgenerator ontworpen op maat van zijn gebruiker, waardoor het ‘s werelds eerste gecertificeerde ergonomische strijkijzer is. De unieke open handgreep is optimaal gekanteld om je pols minder te belasten en zo comfortabeler te strijken. Met zijn multifunctionele ontwerp, tijdloze esthetiek en grote betrouwbaarheid is de CareStyle 7 Pro in maart 2023 verkozen tot ‘Beste van de test’ door Test- Aankoop met de hoogste kwaliteitsscore.

CareStyle 7 Pro stoomgenerator IS7286BK | Braun BE
© Braun

Niets houdt je nog tegen

Deze krachtige stoomgenerator met een stoomshot tot 650 g/min en een continue stoomafgifte tot 190 g/ min (8 bar) garandeert een ongeëvenaard gebruiksgemak en is uitgerust met een iMode-interface, zodat je kunt kiezen uit 4 strijkmodi die je kunt wijzigen met één druk op de knop op het handvat. De afgeronde strijkzool, geïnspireerd op de vorm van een snowboard, bespaart je kostbare tijd doordat je vooruit en achteruit kunt strijken zonder vast te komen zitten achter knopen of zakken! Zo bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook dat er nieuwe kreuken ontstaan.

© Braun

Wat wil je nog meer?

Deze krachtige, betrouwbare stoomgenerator winnen natuurlijk! Om kans te maken op deze geweldige innovatie, surf je zo snel mogelijk naar onze online wedstrijd waar je deze prachtige stoomgenerator die comfort en plezier verenigt, kunt winnen.

Meer info vind je via de website: braunhousehold.com