#Hello Spring#Tuin & terras

Aprilse grillen: zo geniet je van je terras door weer en wind

De aprilse grillen maken het moeilijk om elke dag gezellig buiten te vertoeven! Onze tips helpen je met een terras dat heel het jaar door gebruikt kan worden.
Geplaatst op  
Aprilse grillen: zo geniet je van je terras door weer en wind © Stroomop

De zon staat terug vroeger aan de hemel en het kwik begint ook langzaam te stijgen. Maar met dit Belgische weer is het niet altijd evident om de avond in je tuin door te brengen. Toch is de nood er om het gezellig te maken onder een dekentje of in het gezelschap van je bubbel rond de vuurkorf.

Die warme avonden waar je om 22u nog buiten zit met een glas wijn bij wat kaarslicht. Leef je al uit en creëer de hotspot voor deze zomer. Met de juiste meubels en accessoires kun je er het hele jaar door van genieten. Kun jij net als ons helemaal niet meer wachten op het zomerse weer om op die prachtige patio te vertoeven? Dan zijn hier een aantal must-haves voor jouw terras.

Sfeer en gezelligheid

© La Redoute

Hoe zorg je nu voor gezelligheid en sfeer op een terras in dit onvoorspelbare Belgische weer? Helemaal niet zo moeilijk eigenlijk. Combineer hout met lichtjes en kaarsen, die samen voor een warme gloed zorgen. De regen is natuurlijk altijd een spelbreker, maar met een overdekt terras zit je safe. Laat je plannen echter niet in het water vallen door wat regen, een waterdicht zeil kan dit probleem op een stijlvolle manier oplossen. En als het te koud is dan zijn er altijd leuke plaids of een vuurkorf om gezellig rond te zitten. Maak het beste van die momenten buiten!

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen. e