#Wedstrijd

Maak kans op 1400 euro aan outdoor deco bij Anneke Crauwels Home

Een stijlvolle zomer? Start met het deelnemen aan deze fantastische wedstrijd in samenwerking met Anneke Crauwels Home!
Geplaatst op  

Genieten van je prachtige outdoor oase? Absoluut! Met deze wedstrijd wordt je terras, balkon of tuin zelfs nog stijlvoller. Anneke Crauwels Home geeft namelijk een bijzondere set outdoor decoratie weg met unieke items die de zomer onvergetelijk maken!

Design uit Mechelen

Ontwerpster Anneke Crauwels is geen onbekende in het interieurlandschap. De Mechelse ontwierp al heel wat exclusieve interieurprojecten voor particulieren, bedrijven en horecaondernemers zoals de Vleeshalle, Centpourcent en Onder-den-Toren. Samen met haar team is ze gekend voor haar visie en een unieke signatuur, uitgevoerd met passie en joie de vivre. Centraal binnen Anneke Crauwels Design Studio staan een persoonlijke aanpak, een thuisgevoel en flair centraal. Het team luistert in de eerste plaats naar ieders wensen, ideeën en dromen, daarna wordt een schepje designprincipes aan de cocktail toegevoegd. Het is een interieurbureau voor zowel particulieren als ondernemers waar het ontwerp en de realisatie van high-end residentiële projecten, kantoren en horecazaken onder de slogan ‘Living Lovingly’ verwezenlijkt worden.

©The Fresh Light

Bijzondere home deco

Anneke deelt haar passie voor mooie objecten graag met iedereen die er evenveel liefde voor toont. Naast het runnen van een interieurstudio richtte Anneke Crauwels ook een webshop op, waar je eveneens praktische en esthetische oplossingen voor je woonst vindt. Bij Anneke Crauwels Home shop je unieke interieurhebbedingen en tijdloze designstukken waarmee je prachtige accenten in je eigen woonst kunt leggen. Elk item is door Anneke zelf geselecteerd, dus een miskoop is uitgesloten. Wil je graag wat extra advies? Dan staat het hele team voor je klaar. De shop is open op de eerste zondag van de maand, maar ook op afspraak, zodat er voldoende aandacht is voor jouw interieuruitdagingen. Liever shoppen in eigen huis? Ook dat is een optie! Via de webshop shop je rustig vanuit je eigen zetel.

©The Fresh Light

Win een outdoor designpakket

In samenwerking met ons magazine geeft Anneke Crauwels een zorgvuldig samengesteld pakket van stijlvolle outdoor designitems weg. In dit pakket vind je een duoset waterflessen voor plat en bruisend water van Paveau, een set van papier-maché items van Serax, een prachtige beige plaid van &Tradition, een set van drie buitenkaarsen van Paju en een duoset juten manden van The Dharma Door die je in het najaar ook mee naar binnen kunt verhuizen.

Meer info?

Annekecrauwelshome.com