#Agenda#Nieuws

Art on paper x BOZAR: in het teken van tekenen

Voor het vierde jaar op rij komen tal van kunstenaars samen in de BOZAR in naam van de tekenkunst
Geplaatst op  
Art on paper x BOZAR: in het teken van tekenen © Art on Paper

Van 6 tot 9 september 2018 kan je in de Brusselse BOZAR terecht voor een waar schouwspel op papier. Vijftig kunstgalerijen – van eigen bodem én internationaal – komen samen om gedurende vijf dagen het summum van tekentalent tentoon te stellen. Elke stand belooft een soloshow van zowel grote namen als rijzende sterren in de wereld van de moderne tekenkunst. 

De vijftig soloshows zijn het resultaat van een verfijnde selectie uit een poule van een honderdtal kandidaten uit alle hoeken van de wereld. Waar vorig jaar de focus lag op Japan en Korea, vestigt de beurs speciale aandacht op Latijns-Amerika, meer specifiek Mexico, Argentinië en Colombia.

Naast de 50 standen voorziet het evenement ook een aantal nevenprojecten, met als doel de actualiteit en vernieuwing binnen de hedendaagse tekenkunst nog meer te versterken.

Praktische informatie:

Van donderdag 6 september tot zondag 9 september van 11u tot 19u.

Een ticket kost 8 euro, mensen ouder dan 67 jaar of jonger dan 26 jaar betalen 6 euro voor de toegang. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.

Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Meer info via www.artonpaper.be

Lees ook:

Shopping: zo maak je een regenachtige dag gezellig!

Maximalisme is trending: behangpapier met drukke print is weer hot!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.