#Nieuws

Augusta Aroma: een nieuw Belgisch luxegeurlabel

We hebben er een nieuw aromalabel bij in België, Stijn Pellegrims start het luxelabel ‘Augusta Aroma’.
Geplaatst op  
Augusta Aroma: een nieuw Belgisch luxegeurlabel © Augusta Aroma

We verdienen allemaal het beste, elke dag zijn we druk aan het werk. Dus kunnen we zeker wat rust en ontspanning gebruiken. Daar gaat ‘Augusta Aroma’ ook mee akkoord, het nieuwe Belgische label focust zich helemaal op aroma’s om van te genieten. Achter het gloednieuwe label zit Stijn Pellegrims die zijn passie voor geuren laat spreken met dit assortiment van 4 luxe-aroma’s.

© Augusta Aroma

Stijn Pellegrims is al een aantal jaar bezig met ontspanning en beauty als zaakvoerder van het haar- en beautysalon Mo’na in Mechelen en Antwerpen. Het nieuwe luxe-aromalabel past hier dan ook heel mooi bij. Vanuit die passie voor luxueuze manieren om te ontspannen en lekkere geuren kwam het nieuwe label tot stand. Een assortiment van 4 aroma’s die bestaan uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

De 4 aroma’s zijn te verkrijgen in de vorm van een vegan kaars, een massagekaars of een eau de toilette. Het is wel nog even wachten op de massagekaars en de eau de toilette, maar je kan nu wel al genieten van de vegan kaarsen.

Elegantie en warmte

© Augusta Aroma

Het merk kreeg niet zomaar de naam ‘Augusta’, het is een ode aan grootmoeder Pellegrims die de inspiratie achter dit merk is. De herinnering aan hoe zijn grootmoeder voor elke gelegenheid een kaars brandde komt terug in het label. Ze was voor hem de belichaming van elegantie en warmte. Wat zeker ook zichtbaar is in het label, het is een elegant stuk om in je interieur te plaatsen en van te genieten.

Ontspanning en rust

© Augusta Aroma

Augusta wil met haar geuren een ontspannende sfeer scheppen en samen met jou herinneringen herbeleven. “Als ik een kaars aansteek, word ik telkens teruggevoerd naar mijn kindertijd. De warme gloed van kaarslicht wekt meteen een gevoel van rust op.” Vertelt Stijn Pellegrims. Samen met een team van ervaren parfumeurs probeert hij dit verhaal via de aroma’s te vertellen. Dankzij het gespecialiseerde team zijn de aroma’s met oog voor detail afgewerkt. Een echt luxe-item van eigen bodem dus.

Interesse?

Zin om zelf ook een kaars in huis te halen, ga dan naar de site van Augusta Aroma. De producten zijn verkrijgbaar in 4 unieke geuren: aroma I (Madagascar), aroma II (Oriental spice), aroma III (Nightfall) & aroma IV (Arabian dream). De ‘Vegan Wax Candles’ zijn 55 euro per kaars, de ‘Love Yourself massage candles’ zijn 48 euro per kaars en de ‘Signature Blends Eau de Toilette’ zijn 69 euro per 100 ml.

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.