#Wedstrijd

Maak kans op 500 euro aan verf van Levis Atelier en advies op maat dankzij Thiry Paints

Geef je je interieur binnenkort een make-over? Hou even halt bij deze geweldige wedstrijdsamenwerking met Thiry Paints!
Geplaatst op  

Zin om je interieur in een nieuw jasje te steken? Dan heb je geen excuus om niet deel te nemen aan deze wedstrijd. In samenwerking met het Belgische familiebedrijf Thiry Paints schenken we een verf- en adviespakket weg. Het enige wat jij hiervoor moet doen? Verder lezen en online deelnemen.

Trends, expertise en vakmanschap

Thiry Paints is vandaag in 31 verschillende verkooppunten vertegenwoordigd. Het op en top Belgische familiebedrijf bestaat al 110 jaar en startte ooit als drogisterij in Leuven, groeide in de jaren 50 uit tot verfwinkel en is vandaag dé referentie voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding. De Thiry Paints-winkel staat voor expertise, de nieuwste interieurproducten, -trends en materialen, en dat al meer dan een eeuw lang.

Persoonlijke verfexpert

De service van Thiry Paints omvat ook een persoonlijk kleuradvies aan huis, waarbij een team van ervaren kleurexperts jouw interieur grondig bekijkt. Door rekening te houden met jouw stijl, lichtinval, gebruik van de ruimte en gewenste sfeer, bieden ze op maat gemaakte kleuradviezen. Deze kleuradviseurs komen uitgerust met kleurechte stalen en creëren een overzichtelijk kleurenplan voor elke muur, gepresenteerd in een handig mapje. Het Belgische familiebedrijf werkt met mooie verfmerken zoals Levis Atelier en Sikkens. Daarnaast bestaat het aanbod bij Thiry Paints ook uit raamdecoratie, vloerbekleding, behang en andere wandbekleding, dat ook gepaard gaat met advies op maat.

© Thiry Paints

Win een verf- en adviespakket

Heb je zin om kans te maken op een wedstrijdpakket bij Thiry Paints? Neem dan deel aan onze online wedstrijd en wie weet ben jij de winnaar van een pakket dat een voucher voor verfproducten van Levis Atelier ter waarde van 500 euro en persoonlijk kleuradvies aan huis voor 90 euro omvat. Deze winactie is geldig in één van de 31 verschillende verkooppunten van Thiry Paints.

Meer informatie? Surf dan snel naar thirypaints.be