#Badkamer#Nieuws

Win een badkamermake-over van Ikea


Geplaatst op  
Win een badkamermake-over van Ikea ©

Doe mee en maak kans op meubels, textiel en accessoires voor je badkamer.

‘s Morgens is het vaak hollen geblazen. Elke minuut telt, zeker in de badkamer. Doe mee aan deze wedstrijd en win een make-over* van je badkamer. Dankzij de praktische meubels, handige opbergers, zachte handdoeken en slimme accessoires van Ikea zal je huiselijke ochtendspits voortaan probleemloos verlopen.

Hoe doe je mee?

Stuur vóór 24 april 2015 een mail naar ikea@actiefwonen.be. Je mail moet foto’s bevatten van je badkamer, een motivatie waarom jij de geknipte kandidaat bent voor de make-over, een beschrijving van je badkamerruimte, een plan en een beschrijving van je droombadkamer. Uitgebreide details over het in te sturen dossier vind je ook in het reglement hieronder. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement.

Eind april wordt de winnaar gekozen. Die wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en ziet zijn/haar badkamer verschijnen in het juli-augustusnummer 2015 van Actief Wonen (in de winkel op 26 juni 2015).

De styling/make-over van de badkamer gebeurt in onderling overleg tussen 4 en 15 mei 2015. De fotograaf van Actief Wonen komt tijdens de week van 18 mei 2015 langs om foto’s te nemen voor de reportage.

* Totaal t.w.v. 4.000 euro. In dat bedrag zitten badkamermeubels (incl. 21% btw, levering en installatie), -accessoires én professioneel advies van een styliste inbegrepen. Opgelet: de collecties van Ikea bevatten géén douches, badkuipen of toiletten.  

Wedstrijdreglement