#Dit is Belgisch#Nieuws

Belgisch designlabel Obumex opent concept store in Antwerpen

100% Belgische designkeukens en interieurmaatwerk op maat kan je vanaf nu ook bewonderen in 't Stad!
Geplaatst op  
Belgisch designlabel Obumex opent concept store in Antwerpen © Obumex

Na haar knappe showrooms in Brussel, Gent, Knokke en Parijs opent het Belgische keukenmerk Obumex een magnifieke concept store in Antwerpen. Het ’boutique’ concept vormt daarmee een vierde vestiging in België waar je de premium designkeukens en meubilair van eigen bodem kan bewonderen. 

Het Belgische bedrijf Obumex – opgericht in 1960 – is een begrip op vlak van interieur en vormt dé inspiratieplek waar mensen kunnen wegdromen van premium keukens en high-end interieurmaatwerk. Onlangs opende een concept store in het centrum van Antwerpen. Het gloednieuwe ’boutique’ concept verwelkomt bezoekers in een intiem kader, waar ze hun ogen de kost kunnen geven aan unieke en hedendaagse keuken- en interieurcreaties op maat van uitzonderlijke kwaliteit, waarbij edele materialen op subtiele wijze worden gecombineerd.

De nieuwe concept store van het Belgische Obumex in Antwerpen belooft alvast een premium aanbod met veel zachte kleuren en natuurlijke materialen.

De blikvanger in deze concept store is zonder twijfel de avangardistische ‘Paravent’ keuken, met een bijzondere classicistisch houten scheidingswand tussen het kookeiland en de rest van de kookruimte. Een knipoog naar Antwerpen als kunst- en modestad. Anderzijds kan je er ook in première de nieuwe bibliotheek van de Franse designer Grégoire De Lafforest bewonderen. Een huzarenstukje van delicaat generfd eiken fineer.

Subtiele marmers en edele houtsoorten maken deel uit van het dna van Obumex.

Achter het dna van Obumex schuilt een precieuze filosofie: het populaire – en voor een hedendaags interieur onmisbare – ‘slow living’, dat elegantie, eenvoud en rust binnenshuis omarmt. De nieuwe Antwerpse concept store is daar het grote bewijs van: de intimistische sfeer is warm en uitnodigend, met een combinatie van kostbare materialen zoals edel fineer in verschillende houtsoorten en subtiele marmers met details in chroom en messing. Dit Belgische bedrijf blinkt uit in naadloos uitgevoerd maatwerk en werkt enkel met grondstoffen waarachter een verhaal schuilt, en die door zorgzame handen met passie werden bewerkt. Daarnaast kan je als bezoeker ook genieten van het advies van de inhouse interieurarchitect die naar je wensen luistert om een inspirerende dialoog te creëren.

Praktisch

OBUMEX ANTWERPEN

Leopold De Waelplaats 20

2000 Antwerpen

Tel. 03 238 00 30

obumex.be

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.