#Publireportage

BlueControl-app opent letterlijk deuren

BlueControl ontsluit draadloos en sleutelloos jouw deuren via smartphone
Geplaatst op  
BlueControl-app opent letterlijk deuren ©

Ben je het type dat nonchalant overal zijn sleutelbos vergeet maar…nooit zijn smartphone? Wel, het deur- en ramenfabrikant Schüco lanceerde onlangs een ultra-makkelijke applicatie BlueControl genaamd. Er is dus licht aan het eind van de tunnel voor de warhoofden onder ons!


Hoe werkt BlueControl?

Dankzij BlueControl heb je niet langer een traditionele sleutel nodig. Deze slimme app opent jouw deuren simpelweg via een smartphone. Bluetooth zorgt voor de connectie tussen jouw phone en het deurslot. Hiervoor hoef je enkel de app van BlueControl te downloaden enerzijds, de kleine elektronische module van BlueControl in je deurlijsten in te bouwen anderzijds. Dit apparaatje verifieert jouw identiteit alvorens de deur te ontgrendelen, manueel of automatisch. De app geeft ook permanente of tijdelijke toegang tot personen van jouw keuze uit de ‘veilige lijst’.

schuco_bluecon_bluetooth_download

Hoe veilig?

Ben je het genre dat on line-bankieren niet gauw vertrouwt en gruwt bij het idee dat vreemden langs jouw cam binnenkijken? Dan zal je waarschijnlijk jezelf ook afvragen of BlueControl wel veilig is voor ‘hackers’? Maar slaap op beide oren, moederbedrijf Schüco investeert enorm op veiligheid! Deuren, kozijnen en andere glijdende systemen van het merk zijn wereldwijd gerenommeerd voor hun weerstand tegen inbraak. De BlueControl-app is zelfs beveiligd met dubbele encryptie, die bovendien elke 24 uur hercodeerd wordt! Dus geen ongerustheid… En mocht jij jouw smartphone verliezen, dan zorgt de fabrikant onmiddellijk voor een reset van de modules in jouw deuren, zodat ongeautoriseerde toegang onmogelijk is.

schüco-2