#Cadeautip#Ideeën#Nieuws

Candle crush: Louis Vuitton lanceert zijn eigen geurkaarsen

Weldra kan je de geur van exclusiviteit in huis halen
Geplaatst op  
Candle crush: Louis Vuitton lanceert zijn eigen geurkaarsen © Louis Vuitton

Goed nieuws voor al wie fan is van het prestigieuze modelabel Louis Vuitton: het huis brengt een reeks unieke geurkaarsen op de markt, voor dat extra toefje luxe in je interieur! 

Huisparfumeur Jacques Cavallier Belletrud is verantwoordelijk voor vier geuren die elk verschillende emoties vanuit het buitenleven oproepen. L’air du jardin neemt je mee naar de florale lente en meer bepaald naar het juweel onder de bloemen, de roos. Île Blanche laat een frisse wind door je reukzintuig gaan met de geur van katoen, waarbij je je praktisch op een onbewoond eiland waant. Feuilles d’Or brengt je de rijke, intense geuren van het woud, en Dehors Il Neige bundelt de geur van gezelligheid en van binnenzitten bij een open haard, terwijl het landschap buiten bedekt is onder een dikke laag sneeuw.

Ook qua design voeren de kaarsen je mee in datzelfde poëtische elan: de kaarsenhouder is van handgemaakt, maagdelijk witte keramiek, met een verguld deksel en een lederen hendel, om de kaars makkelijk in huis te verplaatsen. Alles wat een duurzame en verfijnde kaars belieft.

De kaarsen zijn beschikbaar op hun website en in een select aantal Louis Vuitton-winkels in België. Je betaalt 175 euro voor een kaars.

Dit interesseert je misschien ook wel:

Onze decoverlanglijst voor Kerstmis 2018

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.