#Nieuws#Publireportage

Ceramico : Omdat natuursteen de juiste keuze is


Geplaatst op  
Ceramico : Omdat natuursteen de juiste keuze is ©

Ceramico draagt al 45 jaar de liefde voor tegels en natuursteen in het hart en vervulde al die tijd een trendsettende rol. Zo waren we het eerste bedrijf dat tegels en natuursteen op grotere vlakken in de showroom presenteerde. In alles wat we doen, staan kwaliteit en stijl voorop. Die prioriteiten geven we door van generatie op generatie.


Keramiektegels of natuursteen? Het is een keuze die heel wat bouwheren als een moeilijk dilemma beschouwen. Tijdens zo’n cruciaal beslissingsproces krijg je graag ondersteuning en vakkundige begeleiding van een ervaren partner. Het is een service die Ceramico gepassioneerd invult. Vanuit ons gefundeerd, gratis interieuradvies kun je makkelijker een keuze maken in het ruime aanbod. Ook met onze scherpe prijzen en de mogelijkheid tot plaatsing willen we iedere klant graag een positieve totaalervaring bezorgen.

Sinds jaar en dag voelt Ceramico dagelijks de polsslag van de markt. Vanuit die diepgaande kennis over evoluerende tendensen maken onze specialisten er telkens opnieuw een erezaak van om wereldwijd op zoek te gaan naar innoverende tegels en natuursteen waarmee we voor prachtige vloerbekledingen kunnen zorgen. Alle creaties stellen we voor in onze indoorshop van 6000 m², waar we onze met enorme precisie geselecteerde producten optimaal tegen alle weersinvloeden kunnen beschermen.
Ceramico © Jürgen de Witte

Een breed aanbod zou evenwel niets betekenen zonder een allesomvattende service. Dat begint bij het verstrekken van professioneel en deskundig advies door de creatievelingen van ons verkoopteam, met ondersteuning van door de wol geverfde (binnenhuis)architecten. In functie van uw vooropgesteld budget, stelt Ceramico gratis een offerte op maat op. Eenmaal u de knoop heeft doorgehakt en ons uw vertrouwen schenkt, begeleiden wij u van nabij voor de plaatsing en het onderhoud zodat u jarenlang onbekommerd van uw aankoop kan genieten. Wij staan immers garant voor duurzame materialen die op een ecologisch verantwoorde en op een menswaardige manier worden geproduceerd.

All over_Grey_grip_DD15

Die professionele aanpak leverde ons het label ‘Certikera’ op. We waren één van de eerste ondernemingen die dit kwaliteitscertificaat mochten ontvangen van Febenat, de federatie van Belgische natuursteenbedrijven. Het illustreert dat wij effectief voor een meerwaarde kunnen zorgen.

www.ceramico.be

AEX-CT005947_nl