#Publireportage

Cocoonen tijdens kerst met CASA

De Sint is geweest: hallo kerstdecoratie shopping! Ontdek de mooiste items voor de feestdagen van CASA.
Geplaatst op  
Cocoonen tijdens kerst met CASA © CASA

Merry cocooning, lieve lezers! Wat is onze redactie verzot op de komende periode: heerlijk cocoonen met je naasten onder een wollige plaid, een stapel donzige kussens, gezellige sfeerlampjes… én de kerstboom weer zetten! We tonen je een selectie najaarsdecoratie en kerstboom-musthaves van bij CASA, om per direct in huis te halen.

Onze top 3 cocooning stijltips voor kerst:

 1. Maak het bont
  Voeg hier en daar wat (nep) bonten accenten toe aan je interieur voor een warme sfeer tijdens de koudste dagen van het jaar.
 2. Liefdevolle lichtjes
  Vergeet je sfeerverlichting dit jaar niet. Niets is zo leuk als indirecte verlichting die vanuit je decoratie vertrekt.
 3. Jouw cosy corner
  Gun jezelf thuis een hoekje om tot rust te komen. Dat ene toffe winterverhaal lees je met extra veel aandacht en dito kussens in een comfortabele fauteuil.

Nu de Sint geweest is, rest je maar één ding: je kerstboom versieren! Dit jaar zijn de kerstornamenten bij CASA zó mooi. Werp snel een blik op hun mooiste items hier, in goed gezelschap van onze kerstboomstylingtips!

©CASA

Onze 3 tips voor een trendy kerstboom:

 1. Denk aan de basis
  Eens je boom staat, begin je beter niet direct met hem te versieren. Denk eerst aan de basis: een mooie omhulzing aan de voet van de boom en sfeervolle verlichting.
 2. Catchy kerstballen
  Maak een goede afweging tussen serieus en speels. Hang naast de ‘klassieke’ kerstballen ook enkele grappige eyecatchers zoals een pizza- of sushi-ornament in je boom.
 3. Goed gepiekt
  Werk je kerstboom tenslotte af met een mooie kerstpiek, een schattige kerststal en hippe decoratie.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met CASA (casashops.com).

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.