#Nieuws

colora presenteert haar trendkleuren voor 2020

Colora deelt ons haar trendy kleuren voor het jaar 2020 mee! Van nachtblauw tot flitsend roze en een mistige kleur, er is voor iedere smaak wat wils!
Geplaatst op  
colora presenteert haar trendkleuren voor 2020 © colora

Het jaar 2019 is al bijna voorbij! Met andere woorden, het jaar 2020 staat stilletjes te dringen aan de voordeur. Even over naar het domein van deco: Belgische verfspecialist colora onthulde zopas in samenwerking met BOSS Paints de trendkleuren van het jaar 2020, die toepasbaar zijn op het hele huis. Een kleurrijk verslag…

Voor het nieuwe jaar voorziet colora knallende en uitbundige kleuren voor onze huizen! Je hebt het goed gelezen: verre van saaie kleuren, 2020 wordt het jaar van de levendige en positieve kleuren. Goed nieuws voor zij die renoveerplannen hebben, dus! In totaal onthult colora maar liefst 27 trendkleuren voor 2020. Ze werden het leven ingeroepen dankzij drie levensstijlen:

(No) More Greys

In deze eerste “(No) More Greys” levensstijl benadrukt Colora 7 expressieve kleuren die dicht bij haute couture staan. Hier vindt elke persoonlijkheid, hoe gek ze ook is, haar plaats tussen goud, denim of staalblauw, rood of geel, gebroken wit en zwart… Kortom, het is een palet vol kleuren dat indruk op je zal maken!

Het kleurenpalet ‘(No) More Greys’ ©colora

Deze kleuren stralen niet alleen een zekere chique uit, maar passen ook perfect bij interieurs waarin architecturale objecten, ruitjespatronen en leder een subtiel onderdeel van uitmaken!

Het kleurenpalet ‘(No) More Greys’ in de woonkamer ©Colora

Explore Reality

Om deze prachtige kleurencollectie te vervolledigen, noemde colora haar tweede levensstijl “Explore Reality“. Het Belgische merk creëerde hierbij een reeks van 8 futuristische kleuren. We kunnen je reeds vertellen dat dit kleurenpalette  titelhouder van de knalkleuren is. Met zijn excentrieke en levendige kleuren past deze levensstijl naadloos in interieurs met zilveren, oranje-achtige en parelmoertinten die je stevig wakker schudden. De kleuren kunnen zowel gecombineerd worden om je creativiteit te prikkelen of simpelweg alleen gebruikt worden.

Het kleurenpalet ‘Explore Reality’ in de badkamer. ©colora

Super Natural

En tot slot is er voor de liefhebbers van zacht en licht de “Super Natural“-levensstijl. Een kleurenpalet dat precies bevat wat we nodig hebben. Met zijn 12 rustgevende en sobere tinten, ontsnappen we even aan de drukke realiteit en komen we tot rust in een zee van serene tinten. De kleuren in dit palet doen vooral denken aan natuurfenomenen zoals mist, de zon, bloemen, mos, hout, schors en gras, en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een natuurlijk ogende decoratie gekenmerkt door linnen, hout en zelfs leer.

Het kleurenpalet ‘Super Natural’ in de keuken ©colora

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.