#Adresjes#Inspiratie#Nieuws#Winkelen

Creatief met kerstboom


Geplaatst op  
Creatief met kerstboom ©

Nog tot deze zondag kun je je laten inspireren voor het decoreren van je kerstboom door mode-ontwerpers, designers en ander creatief talent tijdens het liefdadigheidsevenement “Les Sapins de Noël des Créateurs” in de Smets Premium Store in Brussel. Je ziet er dertig creatieve kerstbomen van onder meer Delvaux, Xavier Lust of Akin To. Tijdens een gala-evenement worden de ontwerpen geveild ten voordele van de vzw Big, www.bigagainstbreastcancer.org.

Het was de Parijse modejournaliste Marie-Christine Marek die veertien jaar geleden dit initiatief opstartte. Vorig jaar kwam het voor het eerst naar Brussel overgewaaid dankzij de ingeweken Parisien Aymeric Wattine van die andere Brusselse concept store Siblings Factory.

Onze favoriete ontwerpen komen van het Brusselse modemerk Akin To, de Belgische mode-ontwerper Marc-Philippe Coudeyre, juwelenontwerpster Albane Courtière, Xavier Lust en Natan. De ideetjes die we onthouden: decoreren met fotootjes , kleine kadertjes met een spreuk erin, sobere, natuurlijke materialen zoals leder of hout en hier en daar een knal-accent.

Smets Premium Store, tot 30/11 van 11 tot 19u, Leuvensesteenweg 650, 1030 Brussel, www.smets.lu