#Ideeën#Interieuradvies

De mooiste trends voor de zomertafels van dit seizoen

Van de Provence tot Marrakech: de trends reizen de wereld rond deze zomer!
Geplaatst op  
De mooiste trends voor de zomertafels van dit seizoen © H&M Home

Zelfs als je deze zomer thuisblijft, kun je nog altijd een wereldreis maken – op culinair vlak dan toch. Deze zomerse tafels nodigen uit om geurig of kruidig lekkers uit de vier windstreken te ontdekken.

Met zicht op zee

Zomercollectie van 2022 bij H&M Home

Blauwe tinten en mariene motieven: de Middellandse Zee ruist zachtjes langs de zomertafels. Wil je de trend volgen? Wij gaan voor blauwtinten, aquatische motieven en tafelaccessoires van natuurlijke materialen zoals jute en hout. Ruik je die zoute jodiumlucht?

© H&M Home

Naar het Zuiden

© Maison 123

Dit jaar, begeven we ons naar het zuiden voor zonnige zomertafels! Op het menu? Hout, linnen en aardewerk versterkt door zoete toetsen van citroen en florale aroma’s! Een vleugje natuur en een vleugje authenticiteit zijn genoeg om ons onmiddellijk naar de zoete Provence te brengen…

@ Maison 123

De smaken van Essaouira

Collectie ‘Ourika’ van Chabi Chic

Tussen gedurfde patronen en warme, stralende tinten, worden onze smaakpapillen gek van de vele Marokkaanse nuances! Hierbij onze inspiratie.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.