#Agenda#Nieuws

De ultieme inspiratiebron voor levensgenieters

Lifestyle Gent / Sfeer in maart: dé beurs voor levensgenieters.
Geplaatst op  
De ultieme inspiratiebron voor levensgenieters ©

Levensgenieters opgelet: in maart vindt Lifestyle Gent / Sfeer plaats: dé lifestylebeurs voor liefhebbers van interieurs, tuinen en zwembaden. Dit jaar is er bovendien een nieuw luik voor reizen, gastronomie en kunst. Of je nu concrete plannen hebt voor de heraanleg van je tuin, eindelijk wilt gaan voor je droomzwembad, of gewoon graag inspiratie opdoet voor je interieur: het kan allemaal. Hier wandel je buiten met een hoofd vol ideeën.

Interieurplannen of inspiratie voor je droomtuin?

Misschien heb je al een concreet idee voor ogen van hoe je nieuwe tuin er moet uitzien, maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Of je hebt een appartement in te richten, maar het ontbreekt je aan inspiratie. Een goed startpunt is de lifestylebeurs Lifestyle Gent / Sfeer: gepassioneerde, vakkundige ondernemers laten je hier zien wat er allemaal mogelijk is en beantwoorden met plezier al je vragen. Het perfecte terras voor gezellige zomeravonden met vrienden, of eindelijk die ingebouwde bibliotheek met bureaublad voor je thuiskantoor? Of misschien ben je toe aan een nieuwe slaapkamer, met een heerlijk luxueus bed. Hier vind je de vakmensen om je bij te staan. Ook als je nog geen werkelijke plannen hebt, dan vind je hier genoeg inspiratie om je droom vorm te geven. Heb je bijvoorbeeld altijd een zwembad gewild, dan zal je hart zeker sneller gaan kloppen bij het zien van de sfeerrijke verlichte zwembaden, poolhouses, en lounges.

Lounge

Je (culinaire) reis begint hier

Ook bourgondiërs, globetrotters en kunstliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen op Lifestyle Gent / Sfeer. Dit jaar is er namelijk een volledig nieuw luik gericht op reizen, gastronomie en kunst. Laten de grijze dagen je dromen van een tweede verblijf in de zon? Of heb je even nood aan een pauze en ben je klaar voor een vakantie waar je helemaal niks hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken? Op de beurs vind (én boek) je die reis om naar uit te kijken of doe je ideeën op voor droombestemmingen voor wanneer het je uitkomt. Om een culinaire reis te maken hoef je zelfs niet op vakantie. Ontdek nieuwe recepten tijdens enkele kookworkshops, proef ingrediënten van topkwaliteit en investeer in het allerbeste keukenmateriaal om zelf je gasten te verwennen aan tafel. Daarnaast bewonder je er de mooiste werken van kunstenaars. Misschien scoor je er wel hét beeld voor die lege plek in je salon of verlies je je hart aan een schilderij voor in die nieuwe slaapkamer.

Nacht van Lifestyle Gent / Sfeer

Bezoek de ultieme lifestylebeurs in Flanders Expo Gent op zaterdag 12 maart tot en met maandag 14 maart 2022, of vrijdag 18 maart tot en met zondag 20 maart 2022. De beurs opent om 10u30 en sluit om 18u30, dus je hebt zeker genoeg tijd om alle standen te verkennen, de nieuwste trends te ontdekken in binnen- en buiteninrichting en de vele smaken te proeven. Op vrijdag 18 maart is de beurs uitzonderlijk tot 21u30 geopend en pik je een optreden van Metejoor mee tijdens de Nacht van Lifestyle Gent / Sfeer.

Bestel hier je tickets

Lifestyle Gent Sfeer 2017

Meer info vind je via : www.lifestylegent.be

Facebook: facebook.com/lifestylegent.be

 

DIY: creëer je eigen Japandi bijzettafel met ribbels

Binnenkijker: de vintage flat van designer Joana Astolfi in hartje Lissabon

Maak kans op een speakerlamp van Sony twv 350 euro