#Wedstrijd-archief

Maak kans op een speakerlamp van Sony twv 350 euro

Een lamp die ook gezellige deuntjes kan afspelen? Dat is wat Sony dit jaar lanceerde met de 'LSPX-S3'. En jij kan hem hier winnen!
Geplaatst op  
Maak kans op een speakerlamp van Sony twv 350 euro © Sony

Het is de uitgelezen periode om de gezelligheidsfactor van je interieur te doen stijgen. Heerlijk cocoonen, alleen of in gezelschap, doe je met sfeervolle verlichting en een streepje muziek. Maar wat als je de twee nu eens kon combineren in één toestel? Sony loste dat vraagstuk op en lanceerde zopas de LSPX-S3, een draadloze speaker die ook een lamp is. En het goede nieuws is dat jij kans maakt om dit unieke object te winnen!

Kristalheldere geluidskwaliteit

De LSPX-S3 speakerlamp is multifunctioneel zonder in te boeten aan kwaliteit. Deze minimalistische, elegante draagbare speaker voor in huis levert heldere, hoge tonen dankzij de Advanced Vertical Drive Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat het geluid krachtig en gelijkmatig over de ruimte verspreidt wordt. De speaker bezit drie aandrijvers die onopvallend aan de achterzijde van het organische glas zijn bevestigd en de volledige glazen tweeter laten trillen. Het is eveneens mogelijk om twee Glass Sound Speakers met elkaar te verbinden voor een stereo-effect: een linker- en een rechtergeluidskanaal. Zo creëer je in een mum van tijd een relaxte sfeer.

© Sony

Esthetisch verantwoord

De minerale zilverkleur met satijnfinish en de stoffen onderzijde geven de speaker een minimalistische look die naadloos binnen elk interieur past. De ingebouwde lamp creëert een kaarslichteffect die zorgt voor een subtiele verlichting in de avond. Je kunt de lichtsterkte ook regelen: helder voor algemeen gebruik of zachter voor ’s avonds. De LSPX-S3 heeft overigens vier verschillende belichtingsmodi en 32 helderheidsniveaus. Leuk detail: het licht danst zelfs mee op de tonen van jouw keuze.

© Sony

De ideale metgezel

Of het nu overdag tijdens het thuiswerken, ’s avonds bij een ontspannen moment met muziek en zacht licht, of in de slaapkamer is… De compacte LSPX-S3 is een speaker met vele nuttige functies die zich makkelijk laat verplaatsen naar eender welke ruimte in huis met een batterijduur van tot wel 8 uur en een handige USB Type-C oplaadmogelijkheid. Het toestel heeft ook een ingebouwde microfoon om overal in huis gesprekken te beantwoorden.

Meer info over de LSPX-S3 speakerlamp vind je terug via sony.be