#Nieuws#Trends

Deco crush: de voorjaarscollectie bij Casa

De Belgische interieurketen lanceert weer een resem knappe en betaalbare hebbedingen!
Geplaatst op  
Deco crush: de voorjaarscollectie bij Casa © Casa

De winter heeft stilaan zijn biezen gepakt, en wij zijn daar wel heel blij om. Een nieuw seizoen betekent immers dat we weer volop kunnen decoreren en experimenteren met nieuwe kleuren, stoffen, vormen…  Kan je net zoals ons al niet wachten om je interieur een heropfrissing te geven? Kijk even mee naar wat interieurwinkel Casa voor de decoliefhebbers in petto heeft komende lente en zomer!  

Voor zijn voorjaarscollectie baseerde Casa zich op drie stijlen: Bloom, Pure en Mystic. De eerste kenmerkt zich door vrolijke en natuurlijke kleuren en motieven, met veel florals, groen en lila-achtige tinten. Pure trekt de populaire trend van de neutrale kleuren door, met een mix van sobere en warme tinten. In deze stijl focust Casa op de vier natuurelementen aarde, water, lucht en vuur. We zien veel massieve, lichte materialen zoals blank hout en puur linnen. Mystic laat zich tenslotte kenmerken door donkere tinten, geïnspireerd op het heelal, met moderne accenten. Verwacht je hier aan gezellige lantaarns en keramiek.

Bewerking van Eléa Cordier

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.