#Adresjes#Restaurants

Dinner in the sky: gastronomisch dineren voor waaghalzen

Overwin je hoogtevrees en geniet van een sterrenmaaltijd op 50 meter hoogte.
Geplaatst op  
Dinner in the sky: gastronomisch dineren voor waaghalzen ©

Gesofisticeerd tafelen in bijzijn van een sterrenchef, met 21 andere gasten en 50 meter diep onder je stoel kunnen zien… Schrikt je dat niet af, nee? Dan kan je misschien wel het culinair gezelschap van Dinner in the Sky vervoegen. 

Het concept waarbij je met 21 andere tafelgasten, een Michelin sterrenchef en zijn team 50 meter hoog met een soort van zwevende tafel de lucht in wordt gehesen is een Belgisch concept, en inmiddels al gekend over heel de wereld. Uit zo’n veertig landen schuiven lekkerbekken, waaronder prins Albert van Monaco, mee aan de luchttafel om te genieten van een culinair spektakel. Niet alleen het eten, maar ook de venue is telkens exclusief: Dinner in the Sky drukte intussen zijn stempel op uitzonderlijke locaties als The Strip in Las Vegas, de baai bij Kaapstad en de jachthaven van Dubai…

Wat kan je verwachten? Laurent-Perrier Champagne bij binnenkomst, in spanning aftellen met je groep tot je de lucht ingaat, topentertainment en dito service. Het gastronomisch vijf gangen-menu wordt minutieus en vlot, op een met Neolith bedekte kookoppervlakte, bereid terwijl je toekijkt. Bij elk gerecht wordt een aangepaste wijn geschonken. Eenmaal op de begane grond kan je nagenieten met een kop koffie, thee of verfrissing.

Ons verdict? Een once-in-a-lifetime ervaring die je een verbluffend panoramisch uitzicht over je locatie biedt, voorzien van een voortreffelijk diner bereid door de handen van een ervaren sterrenteam.

Wil je zelf van de grond gaan in de naam van de gastronomie? Schrijf je in op Dinner in the Sky en boek je zitje aan één van de luchttafels in Antwerpen, van 25 augustus tot en met 3 september 2018.

Is uitzonderlijk je ding? Overnacht eens in een chalet op het water in Maredsous.

Blijf je liever met beide voeten op de grond? Probeer Umamido aan de Brusselse Beurs uit.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.