#Adresjes#Hotels

Beleef een romantische nacht op het water in één van de Aqualodge chalets

Vergeet Fiji, in Maredsous moet je zijn... In het bekende kaasgehucht kan je nu boven het water van de Molignée slapen!
Geplaatst op  
Beleef een romantische nacht op het water in één van de Aqualodge chalets ©

Toegegeven, we zoeken het soms wat te ver als het op vakantiebestemmingen aankomt. Ons eigen land herbergt immers zelf nog enkele parels die het ontdekken waard zijn. Zoals de natuurstreek rond Maredsous bijvoorbeeld, waar de Molignée rivier door stroomt. Dankzij Aqualodge kan je er een onvergetelijk verblijf beleven, die je als meerwaardezoeker gewoonweg niet mag missen. 

Zes karaktervolle houten chalets op één van de vijvers aan de oever van de woeste Molignée-rivier. Een unieke ervaring waar de natuur een magisch decor vormt. De ene chalet ligt wat meer afgelegen, de andere is wat ruimer: aan jou de keuze aan welke voorwaarde de chalet van je dromen moet voldoen. Wat je alleszins kan verwachten per chalet zijn een houtbad of douche, een koelkast, wifi en televisie… Genieten van je ontbijt doe je, op aanvraag, vanop het rustgevend terras aan je chalet.

Nood aan een massage of romantische verrassing voor je partner? They got it covered. Zin in wat actie? Huur één van hun fietsen om de prachtige groene omgeving te verkennen. Het concept is volledig rond de anti-stressbeleving gedrapeerd. Jouw pijnlijke schouders of energievretende zorgen laat je makkelijk achter je, met het relaxerende geluid van water op de achtergrond.

Een zen-weekend boek je hier. De prijzen voor een overnachting in één van de chalets variëren tussen 210 en 270 euro.

Adres: Germensau, 16, 5644 Ermeton-sur-Biert (Maredsous).

Tel: 0492 / 06 . 96 . 06

 

Ken The Bunkers al? De B&B tussen het groen van de Polders in Knokke.

Op zoek naar een bijzondere ervaring om aan je lijst toe te voegen? Bezoek de Nespresso ice bar eens! 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.