#DIY#Ideeën

DIY: 3 unieke ideeën om je interieur in de kerstsfeer te brengen

Wanddecoratie, tafeldeco, unieke details... deze budgetproof kersttips voor je interieur moet je gezien hebben!
Geplaatst op  
DIY: 3 unieke ideeën om je interieur in de kerstsfeer te brengen © Mondial Tissus

De feestdagen naderen met rasse schreden! Kijk je ernaar uit om je familie en vrienden te vermaken en wil je alles uit de kast halen als het op versieren aankomt en origineel zijn? Hier zijn een paar DIY-ideeën om een magische kerstsfeer te creëren zonder je budget op te blazen.

1/ Kaarsen in de vorm van een dennenboom

© Shutterstock

De kaars is een onmisbaar decoratief element op de kersttafel! Zonder hem kan je onmogelijk beginnen met je tafeldekking! Maar dit jaar geven we hem wel een nieuwe look… een veel chiquere! Hoe we dat doen? Neem gewoon een mes en snijd in de lengte van de kaars. Een snelle en gemakkelijke DIY en het resultaat is absoluut prachtig!

Bekijk hier een tutorial: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westwing Maison & Décoration (@westwingfr)

2/ Een originele boom in huis

Exit traditionele kerstboom! We laten ons dit jaar inspireren ons door de DIY van Sümeyya om een alternatieve boom te creëren! © Ikea

Dit jaar gooien we de traditionele kerstboom overboord. Doe zoals de creatieve Sümeyya en kies voor een alternatieve kerstversiering die je niet tegenhoudt om een feestelijke sfeer te creëren! Haar idee? Bevestig een paar takken aan de muur en versier ze daarna. Kerstballen, slingers, washi tape… Laat je creativiteit de vrije loop! Een geweldig idee, toch?

3/ Servetten in de vorm dennenboom

© Shutterstock

Elk jaar neemt de stress toe als het gaat om het versieren van een kersttafel. Want laten we eerlijk zijn, het enige wat we willen is alles uit de kast halen en de ogen van onze gasten glazig maken! Maar wat kunnen we doen om ons te onderscheiden van de massa? Na kaarsen in de vorm van een dennenboom, zullen servetten in de vorm van een dennenboom onze tafel zeker en vast opfleuren. De DIY is niet moeilijk: de servetten zijn gemakkelijk te vouwen, het kost maar een paar minuten en is zeker de moeite waard! Tip: ga voor grote servetten, anders krijg je een klein boompje!

Bekijk hier een tutorial:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BestOfChristmas (@bestofchristmasss)

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.