#Publireportage

Een stijlvolle nazomer dankzij de nieuwigheden bij CASA

Nagenieten van de laatste zomeravonden op je terras? Die Indian summer krijgt net dat tikkeltje meer pit met de nieuwe trends van interieurwinkel CASA.
Geplaatst op  
Een stijlvolle nazomer dankzij de nieuwigheden bij CASA © CASA

Onze Belgische zomer was er geen om over naar huis te schrijven. De laatste dagen van het zomerseizoen stellen volgens de weersvoorspellingen echter niet teleur: het wordt nog heel even genieten van mooie zomerdagen- en avonden de komende weken. CASA verwent je met enkele nazomertrends voor een stijlvolle afsluit van het seizoen met de zon als hoofdrolspeler. 

Ben je van plan om de laatste zonnestralen op te vangen in stijl? Dan ben je in het juiste artikel beland. Interieurspeler CASA – een merk van eigen bodem trouwens – lanceerde zopas een reeks hebbedingen om de Indian summer onvergetelijk te maken: van zonnige rotan- en rietdetails, schattige houten bankjes, stijlvol textiel met knappe prints, verleidelijke decoratie tot comfortabel zitmeubilair. Stuk voor stuk onweerstaanbare musthaves!

© CASA

Stijlvol zitten

De nieuwe in- en outdoor zitmeubelen voor de nazomer bij CASA zien er warm en uitnodigend uit. We zien veel rotan, bouclé en fluweel. Goed voor een gemoedelijke sfeer zowel in je tuin als in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Wie zegt er dat je naar Ibiza moet vliegen als je het hier minstens zo aangenaam kan maken?

Weelderig textiel

Het is dé periode bij uitstek voor leuke kussens en plaids, want het onder gaan van de nazomerzon brengt schitterende taferelen met zich mee buiten, en die wil je natuurlijk gezien hebben. Je alleen of samen met iemand nestelen in een lounge sofa, met deze textielitems doe je dat op elegante wijze.

Indian summer deco

Je Indian summer look binnen of buiten, die vervolledig je tot slot met dromerige deco. Kies voor gezellige kaarsen, een lantaarn of lamp, een paar manden of een statement vaas.

Shop de artikels meteen online in de webshop of laat je al inspireren door de nieuwe collectie die weldra beschikbaar is.

Dit artikel werd gecreëerd in nauwe samenwerking met CASA (casashops.com)

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.