#Adresjes#Nieuws#Winkelen

Eindelijk: Aesop opent een eerste winkel in Antwerpen

En we kunnen niet wachten om de bijzondere inrichting te aanschouwen!
Geplaatst op  
Eindelijk: Aesop opent een eerste winkel in Antwerpen ©

Wakker worden en weten dat je vanaf nu heerlijk kan rond dralen in de gloednieuwe Aesop-winkel in Antwerpen… Jep, je hebt weer een nieuwe reden voor je koopverslaving. Het Australische label dat we vooral kennen van zijn heerlijke geurende skincare producten en typische apotheekachtige flesjes opent in de Kammenstraat zijn eerste Belgische officiële verkooppunt. 

Tot voor kort kon je Aesop-producten enkel in een select aantal winkels in ons land of online aankopen. Het merk is vooral gekend voor zijn knappe amberkleurige flesjes en unieke geuren, en wist zichzelf de laatste jaren een exclusief imago aan te meten, vooral bij connaisseurs op vlak van skincare, interieur en high-end horecazaken.

De inrichting belooft even bijzonder als zijn internationale voorgangers te worden. Aesop staat ervoor bekend om elk verkooppunt een unieke toets te geven en met lokale interieurarchitecten samen te werken. Zo ging het label onlangs in zee met ‘Call me by your name’ regisseur Luca Guadagnino voor de inrichting van de Italiaanse flagship store in Rome. Het resultaat is een sereen samenspel van marmer, zachte kleuren en fijne designdetails.

In de Belgische vestiging kan je subtiele verwijzingen naar René Magritte en Victor Horta ontdekken. Het interieur is warm en nostalgisch met afpellend behangpapier, walnoten kasten, een vloer in travertijn en een antieke koperen kroonluchter.

Ontdek in onze fotogalerij alvast de eerste beelden van de Antwerpse flagship store…

Aesop België
Kammenstraat 19, 2000 Antwerpen
Open vanaf donderdag 22 november, van 10:00 tot 18:00.