#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping

Onze 100% winterproof selectie decoratie
Geplaatst op  
Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping © House Doctor

Met temperaturen die in een oogopslag lijken te dalen, is er niets gezelliger dan heerlijk binnenblijven, in een warme, gezellige en stijlvolle cocon. Je beste bondgenoten van die kille wintermaanden maken, doe je door te kiezen voor de juiste materialen. We zoomen in op onze drie favorieten: fluwel, wol en nepbont. 

Ah, koning Winter is overduidelijk daar. Voor sommigen is dit pure horror, andere glunderen van blijdschap en kunnen zich amper bedwingen om de eerste sneeuwvlokken op te vangen. Fan van een wit sneeuwtapijt of niet, wij hebben wel de juiste tips in petto, om deze (al dan niet aangename) periode te overbruggen met een reeks decovoorstellen die je lichaamstemperatuur spontaan doet stijgen.

Typisch ons, we konden niet kiezen. Dus brengen we je een hete combinatie van verschillende materialen die simpelweg onmisbaar zijn voor een feilloos winterinterieur. We pleiten voor zacht fluweel, gezellig wol en de warme streling van een (neppe) dierenhuid, bij een knisperend haardvuur. Voel je de gemoedelijke sfeer al? Concentreer je even op onze shoppingselectie voor memorabele winteravonden…

Fluweel

Dit materiaal is veelzijdig: kies je voor geribbeld of zijdezacht? Fluweel is altijd een goede keuze, die dit seizoen amper weg te denken is. Van donzige kussens, tot fauteuils en uitnodigende zetels: met fluweel wordt de winter een juweel!

Faux fur

Ah, nepbont. Ethisch en even stijlvol in je interieur. Om je voeten zacht op neer te laten ploffen, als plaid of een droom van een fauteuil. Met dit materiaal kan je werkelijk niets misdoen!

Wol

Een klassieker, maar nog steeds een ecxellente keuze voor je interieur met zijn duurzame en tijdloze karakter. Fijn gebreid of grote lussen, wol scoort altijd hoog op gezelligheid.

Dit interesseert je misschien ook wel:

Shop de nieuwste wintertrends hier

Geef je saaie vaas een tweede leven met onze golfkarton-DIY

Trend: de spelregels van neo-rustiek

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.