#Dit is Belgisch

Geloofwaardige gadgets bij Kappsul

Gadget-webshops overspoelen het netlandschap. Bij Kappsul onderscheiden ze zich door degelijkheid, design en nuttigheid
Geplaatst op  
Geloofwaardige gadgets bij Kappsul ©

Kappsul is een 100 % Belgische webshop en wil amateurs van originele en unieke producten verleiden. Van creatief design tot esthetsche technologie gaat het op dit platform dat vernieuwend werk van start ups en kleine ondernemingen in de kijker wil zetten. Neem absoluut een kijkje en steun zo creaties van bij ons!

Wie

Drie jonge adepten van scherpzinnig en uniek designwerk, Syrbain, Gaël en Pierre-Antoine, lanceren Kappsul. Op dit on line verkoopsplatform vind je creaties gerealiseerd door start ups en kleine ondernemingen. Vernieuwende en ook verrassende gebruiksobjecten die het leven van alledag willen vergemakkelijken. En dit aan democratische prijzen.

Wat

Ben je het type ‘techno-nerd’ dat graag uitpakt met nieuwigheden, dan ga je echt kicken op de gadgets die Kappsul voorstelt op zijn webshop. Zoals de inductielader Bidul met zijn aerodynamische silhouette, die vanzelfsprekend je phone draadloos oplaadt. Of de, vinden wij, heel nuttig bevonden Chipolo-munt die je in en aan objecten kan opbergen om deze dan via een phone app op te sporen, mocht je je portefeuille, sleutelhanger of fiets zijn kwijtgespeeld. Het hebbedingetje werkt tot op 60 meter radius.

chipolo

Lost-foundmuntje Chipolo, 29,99 €.

Solight-Solarpuff

Zonnecellamp Solarpuff, 36,90 €

Waarom

Het zit hem allemaal in de succescombinatie ‘do’ met ‘design’. Geen nutteloos gadget, maar een mooi voorwerp. Maar dan wel een stoutmoedig object dat iets ‘kan’. Zoals de Solarpuff bijvoorbeeld, een draadloze kubuslamp die je gewoon opblaast en zijn onzichtbare zonnecel laadt hem op. De ontwerpers zien hem als dé oplossing voor het donkere continent Afrika. Design met een missie dus. Dat past bij Kappsul. Onze eerbare vermelding ook voor het mobiele ‘media-rek’ Debook. Hij is esthetisch, ecologisch gebouwd en makkelijk verplaatsbaar.

3091-debosc-debook-4-1468661920

Media-rek Debook, 55 €.