#Adresjes#Dit is Belgisch#Nieuws#Winkelen

Nieuw in Knokke: interieurconcept Juntoo The Lab zet voet aan wal

Een eerste Juntoo experience store komt naar de geliefde kustgemeente!
Geplaatst op  
Nieuw in Knokke: interieurconcept Juntoo The Lab zet voet aan wal © Juntoo

Het zijn hoogdagen voor de shoppers in Knokke-Heist en omstreken: niet alleen voor mode haal je hier je hart op, ook op interieurvlak verwent de gemeente zijn bezoekers. Uitgerekend hier opende interieurwinkel Juntoo zopas haar eerste experience store, waar je naar hartelust inspiratie kunt opdoen in een intieme setting. 

Beleving, inspiratie en persoonlijk advies: dat is waar het nieuwste showroomconcept van Juntoo voor staat. In Juntoo The Lab gaat de bekende focus op inspiratie nog een stap verder. Hier worden klanten uitgenodigd om op een interactieve manier te experimenteren met hun eigen interieur. Ze ontdekken hoe ze de modulaire meubelen perfect kunnen laten aansluiten bij hun persoonlijke stijl. “Verken, creëer, beleef, dat vat het mooi samen,” zegt Giane Van Landuyt, CEO van Beliving, de overkoepelende organisatie achter de retailketens Juntoo en Exterioo. “De meer cosy setting van Juntoo The Lab staat ons toe nog nauwer aan de slag te gaan met klanten.”

Inspiratiewandeling

Voor dit stadsconcept werden zorgvuldig geselecteerde meubelen en woonaccessoires uit de Juntoo-collectie gepresenteerd, die een divers en inspirerend beeld schetsen om je eigen interieur samen te stellen. Deze ontdek je via verschillende leefwerelden. CEO Giane Van Landuyt zegt: “Je wandelt van de ene leefwereld in de andere, waardoor je op een gemoedelijke manier aftast welke stijl je voorkeur heeft.” Daarbij staan de interieurstylisten van Juntoo klaar om je te adviseren. Ze spelen in op de nieuwste kleur- en materiaaltrends, van Playful Copenhagen tot Sahara Sunset, en helpen je unieke meubelen samen te stellen. Het resultaat: een interieur dat volledig bij je past.

Hallo, Lippenslaan!

Je kunt het toegankelijke, modulaire design van Juntoo nu al bewonderen in 20 showrooms verspreid over België en uiteraard ook online. De allereerste Juntoo The Lab heeft bewust gekozen voor de dynamiek van een stadscentrum en heeft zijn deuren geopend aan de Lippenslaan, het kloppende hart van Knokke. Door zich op deze strategische locatie te vestigen, streeft Juntoo ernaar gepersonaliseerde interieurs nog dichter bij de klant te brengen.  “Dat is de reden waarom we hoog inzetten op klantenervaring. Het uiteindelijk doel is dat je als designliefhebber thuis elke versie van jezelf kan zijn.” besluit CEO Giane Van Landuyt.

Praktische info:

Juntoo The Lab

Lippenslaan 353, 3800 Knokke

Open van maandag tot zondag van 10:00 tot 18:30.

Juntoo.be