#Publireportage

Griekenlands geheime paradijs

Sunweb biedt jou een exclusieve inkijk op Griekenland's best bewaarde geheim
Geplaatst op  
Griekenlands geheime paradijs ©

Zullen we jou een geheim verklappen? Je kent Griekenland van zijn imposante hoofdstad Athene en de vele populaire eilanden. Maar…heb je al van Chalkidiki gehoord? Dit schiereiland in het noorden van het land, is Griekenlands best bewaarde geheim en een onbezoedeld paradijs. En het hunkert ernaar ontdekt te worden!


Chalkidiki bestaat uit 3 ‘vingers’ die elk zo’n vijftig kilometer in de Egeïsche Zee priemen. Kassandra, de meest westelijke zal jou geen moment vervelen. Archeologische sites, prachtige zandstranden en een bruisend uitgaansleven. Wandel langs de promenade van het pittoreske dorpje Afytos met zijn steile kust…Zoek een terras met zicht op zee en geniet van dit fenomenale plaatje.

Adembenemend

Sithonia, de middelste van de drie landtongen, biedt heuvels vol olijfbomen, wijngaarden en ontelbare idyllische baaien. Een adembenemend stuk natuur, perfect voor rustzoekers. En wanneer het zonlicht fonkelt in het kristalheldere zeewater, waan je je op een exotische bestemming ver buiten Europa.

Shop till you drop

Naar het oosten toe ligt Athos, de ‘Heilige Berg’, waar monniken leven in kloosters. De toegang is helaas verboden voor vrouwen, maar dit kan je letterlijk omzeilen met een boottrip. Of wat dacht je van een mini-citytrip? Thessaloniki is een gezellige, levendige stad op een uurtje rijden van Chalkidiki. Je vindt er musea, restaurants en shops in overvloed.

Luxueus logeren

Omringd door olijfbomen, waaraan het zijn naam dankt, ligt het schitterende luxe hotel *Ikos Olivia, pal tussen Kassandra en Sithonia. In deze exclusieve hideaway draait alles om service, aandacht en kwaliteit. Dat betekent dus optimaal ontspannen. Van bediening bij het zwembad en op het strand tot een heuse sommelier die jou bijstaat bij de wijnkeuze.

*Tripadvisor roept Ikos Olivia uit tot ‘Beste All-inclusive Hotel ter Wereld – 2018′!

Ikos Olivia - Pool 1

Hotel ‘Ikos Olivia’, 5 sterren-luxe tussen olijfbomen

Michelin-ster

Niet te missen, in het à-la-carterestaurant ‘Ouzo’ kun je genieten van de kookkunsten van Lefteris Lazarou, de eerste Griekse chef ooit die een Michelin-ster in ontvangst mocht nemen. Hij wordt beschouwd als één van de meest innovatieve en invloedrijke chefs van het land, en dat kun jij hier zelf ervaren…Met het strand aan je voeten!


Ontdek Sunweb Excellent!

– Volledig ontspannen in een luxe en unieke omgeving?

Sunweb_Buckets_Label-Excellent.png

Bij Sunweb Excellent vind je een exclusief aanbod van 50 geselecteerde 5* hotels die tot in de puntjes verzorgd zijn. De hotels beschikken over alle benodigde voorzieningen voor de ultieme relaxvakantie waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Sunweb_Master Logo_R237G41B38