#Nieuws

(Her)beleef de magie van onze deco-avond bij Lulu Home Interior

Een summer party georganiseerd door ons magazine gaat niet zomaar onopgemerkt voorbij!
Geplaatst op  
© Maxime Degée

Onlangs – op 6 juni om precies te zijn – organiseerde Actief Wonen een spetterende Summer Party in een dito decor, de prachtige Lulu Home Interior concept store in Elsene. Voor deze bijzondere gelegenheid bundelden een aantal van onze partners de krachten om er een onvergetelijke avond van te maken! 

Vanaf de eerste stap binnen op het evenement, konden de gasten genieten van een verfrissend aanbod aan dranken met dank aan TaoFrizzoSomersbyGris BlancLilletGalvaninaBionina, de Ginette bieren, de Bernard Massard bubbels, alsook de witte wijn van Château Billot en de rode van het domein Errazuriz bij Vasco. Veel meer heb je niet nodig om de juiste sfeer neer te zetten! Of toch niet? We haalden er ook nog een Sharingbox bij, om de genodigden met de mooiste herinneringen naar huis te sturen.

De decofanaten bleven ook niet op hun honger zitten, want er werden verrukkelijke burgers en frieten met o.a. truffelsaus geserveerd van de hand van Urban Cook, die met zijn foodtruck 100% Belgische producten in de aanbieding had. De hongerigen konden meer dan burgers alleen smaken, met het allernieuwste Smart-model recht in het zicht, aangeleverd door concessiehouder Mannès uit Oudergem.

Rest ons nog één smakelijk detail: als dessert waren er de verzadigende ijsjes van Franklin met hun Belgische smaken zonder toegevoegde suikers. Needless to say dat iedereen vol ongeduld stond aan te schuiven voor deze authentieke degustatie!

Kortom, het was een meer dan geslaagde avond die zowel de papillen als de pupillen tevreden stemde!

Een fotografische samenvatting van de Summer Party vind je hier (© Elodie Gérard):