#Publireportage

Heytens, een kijk op 4 woonsferen


Geplaatst op  
Heytens, een kijk op 4 woonsferen ©

Is jouw smaak rechtlijnig en strak, romantisch en groen of karaktervol contrasterend? Heytens stelt jou 4 woonsferen voor als bodemloze inspiratiebronnen voor jouw raamdecoratie.

Het mooie lente-zomerseizoen 2018 komt eraan en Heytens presenteert zijn nieuwste collectie als reizen zonder het comfort van jouw huis te verlaten. Een exotische ontdekkingstocht van zowel ongerepte natuur als stadswijken uit verleden en heden. Heytens breidt naast gordijnen en stores zijn collectie uit. Voortaan bevat het aanbod een reeks accessoires voor het hele huis, op te hangen aan de hand van ingenieuze systemen. De collectie gaat over 4 woontrends die momenteel in opmars zijn. Ben je eerder brocantebezoeker of groene jongen? Etnisch bevlogen of een stadsmus? Heytens heeft rekening gehouden met alle smaken, van melancholisch retro tot nuchter modern!


Metropolitan : retro-elegantie

Heytens_Arty

Metaalkleuren in art déco-motieven en geometrische illusies…Metropolitan verleidt de meest melancholische onder jullie. En toch past deze retro-collectie perfect bij hedendaags modern door zijn rechtlijnigheid. Toetsen van goud en zilver accentueren nachtelijke tinten van blauw en staan garant voor massa’s raffinement en gezelligheid. Materies zoals fluweel, satijn, houtlook en metaalaspecten scheppen een glamoureuze Hollywoodsfeer.


Botanic : ode aan exotiek

heytens Botanic

Je bent niet gelukkig zonder dagelijks een uurtje in de tuin of het park? Dan Brengt het gamma Botanic jou de wereld rond in een exotische explosie van groen en bloemen. Fauna & flora-motieven als in aquarel geschilderd gaan van strandachtige pastels tot bruisende junglekleuren als vanille en koraal en pistache. Als ondergrond van al dat kleurrijks een overvloed van natuurlijke vezels als linnen, katoen en viscose.


Ethno : tussen trendy en traditie

heytens Ethno

Kleikleuren, ivoor, curry en cacao… Dominante kleuren uit het gamma Ethno vertellen verhalen van verschroeide aarde, berbertextiel en kruidenroutes doorheen Centraal-Afrika. Cirkels, driehoeken en vierkanten… Geometrische motieven als een perfect huwelijk tussen ethnische ambacht en moderne belijning. Donker ebbenhout, plantaardige vezels en vlechtwerk bepalen deze ethnic chic.


Urban : loft & city

heytens_Urban

Knalgeel als een Newyorkse taxi, signaalrood van stoplichten en zwarte grafitti op 50 tinten grijs van de skyline…Ultra-grafisch en hedendaags, dat is Urban, de romantiek van een wereldstad die Heytens binnenbrengt in je woning. Dit yuppie-sfeertje ruikt naar ambitie en geeft jou de punch voor een succesvolle carrière.

heytens_urban_metropolitan-2
Urban door Heytens

Alle info: www.heytens.be