#Ideeën#Inspiratie#Interieuradvies#Publireportage

Heytens: Jong, hedendaags en trendy


Geplaatst op  
Heytens: Jong, hedendaags en trendy ©

Al generaties lang staat Heytens bekend om zijn uitgebreide keuze, zijn kwaliteit en zijn
professionaliteit. Vandaag treedt het bedrijf een nieuw tijdperk binnen, met als missie nieuwe, jongere klanten aan te trekken die op zoek zijn naar hedendaagse en hippe oplossingen voor hun interieur.

Nieuwe winkels, een online shop die eraan komt, inspirerende trends … Heytens evolueert constant en blijft zichzelf heruitvinden om je zo te helpen je interieur met glans in te richten. Het merk blijft In de eerste plaats de onbetwiste leider op het vlak van gordijnen op maat, maar het diversifieert zijn aanbod ook door daarnaast nog een uitgebreid gamma hedendaagse oplossingen aan te bieden, waaronder jaloeziëen met verticale of horizontale lamellen en heel wat andere stores. Een sterke troef is de persoonlijke service, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klanten. Die laatsten krijgen altijd gepersonaliseerd advies dat hen helpt de ideale oplossing te vinden.

Mexican Wave Collection

 

Heytens installeert bovendien stores bij de klant thuis tegen aantrekkelijke prijzen. Het merk blijft zich ook nog eens optimaliseren en moderniseren om tegemoet te komen aan de steeds veeleisender klanten. Deze lente zal Heytens zijn e-shop lanceren en zullen klanten de mogelijkheid krijgen gebruik te maken van een configurator zodat ze een heel concreet beeld krijgen van hun project. Projecten co-creëren met de klant aan de hand van een hedendaagse tool: Heytens blijft zich aanpassen aan de nieuwe trends!

Rolgordijn Zeildoek Wallis

 

GEVARIEERDE RAAMBEKLEDING OP MAAT

Of het nu gaat om overgordijnen, glasgordijnen of stores, Heytens gaat altijd op zoek naar kwaliteit en stijl. De exclusieve collecties van het merk vallen bij zo goed als iedereen in de smaak en verfraaien interieurs in elke stijl. Kleuren en motieven met aqualook, actuele prints en kleuren uit de nieuwe collectie Mexican Wave die je virtueel doen reizen, bloemen- en plantenmotieven die vandaag meer dan ooit hip zijn, stijlvolle en innoverende materialen … het Belgische label bruist van de ideeën om je ramen aan te kleden en past zich aan elke interieurstijl aan. Een mooi voorbeeld is het nieuwe gamma rolgordijnen Wallis. Die ogen niet alleen hedendaags, ze combineren ook verschillende technische eigenschappen (thermisch isolerend, verschillende niveaus van transparantie …). Bovendien kregen ze een verrassende textuur mee, de knappe look van chique, kwaliteitsvol textiel. Ook de collectie Smart is heel populair: stores die verkrijgbaar zijn in een honderdtal verschillende stoffen, effen of met print, om zich zo aan te passen aan jouw smaak, aan jouw interieur. Want kiezen voor stores hoeft niet te betekenen dat je moet inboeten aan stijl of esthetiek. Heytens ontwikkelt trouwens meer en meer stores, altijd op maat. Ze zijn heel populair bij eigenaars van moderne huizen voorzien van steeds grotere raampartijen. Hoe je interieur er ook uitziet, Heytens komt tegemoet aan al je wensen.

Rolgordijn Zeildoek Manda Nuage

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met HEYTENS.

www.heytens.be