#Publireportage

heytens presenteert zijn nieuwe aanbod voor 2019

Geplaatst op  
heytens presenteert zijn nieuwe aanbod voor 2019 © Heytens

Als het van heytens afhangt, dan wordt 2019 een topjaar qua interieur. Het merk blijft evolueren en zichzelf heruitvinden met nieuwe winkels en trendy ideeën die je helpen je huis knap in te richten.

Dé specialist op het vlak van raambekleding is ongetwijfeld heytens. Dankzij de nieuw collectie trendy stores blijft het Belgische merk op en top actueel. Betaalbaar en kwaliteitsvol maatwerk, een gevarieerd aanbod, een gepersonaliseerde service, advies aan huis, gratis verzenden van staaltjes, levering en plaatsing van budgetvriendelijke producten (vanaf 29 euro)… Het merk past zich voortdurend aan om tegemoet te komen aan de steeds meer evoluerende klanten.

heytens specialiseert zich in hedendaagse raambekleding, zoals deze stores met horizontale lamellen.

2019 wordt een cruciaal jaar voor heytens. In de lente lanceert het merk een configurator op de website waarmee je je projecten kan visualiseren. Aan de hand van de tool kan je simulaties maken, je eigen stijl ontwikkelen …

Ook in de winkels zelf zal je als klant op een nog betere service kunnen rekenen. Projecten in co-creatie, een configurator, gepersonaliseerd advies en een dienstverlening van hoge kwaliteit, heytens denkt aan alles om je het leven makkelijker te maken.

De plisségordijnen.

Een nog hedendaagser aanbod

Door de jaren heen zijn onze huizen geëvolueerd op vlak van architectuur en inrichting. Vandaag hebben veel woningen bijvoorbeeld grote raampartijen om nog meer licht te laten binnenstromen. Om die lichtinval te beheren, zijn stores bijna even populair geworden als glas- en overgordijnen. Een hedendaags alternatief dat volop aan het boomen is. En dat heeft heytens goed begrepen. In de verschillende verkooppunten van het merk vind je meer dan 65 stoffen in trendy kleuren en texturen, en de ruimte gewijd aan jaloezieën wordt steeds groter. Stores met horizontale of verticale lamellen, houten of aluminium jaloezieën, rolgordijnen… Alles is aanwezig om je interieur een update te geven.

Links: rolgordijnen, rechts: stores met verticale lamellen.

De grote trends voor 2019

Het merk, dat beroep doet op een team stylisten en coloristen, stelt originele en exclusieve collecties voor, aangevuld met woonaccessoires als gezellige kussens. Nieuwe trends vullen dit seizoen alweer de collecties van heytens aan en bieden zo inspiratie voor je interieur.

Links, moodboard van Color Bloc, rechts die van Mexican Wave.

Het hele jaar door inspireert heytens je met nieuwe ideeën: etnische motieven, cactusprints, warme kleuren en authentieke materialen voor de Mexican wave; felle kleuren en geometrische vormen voor color bloc; een zuivere, zachte look en sobere kleuren voor de trend spirituals; pasteltinten en florale patronen voor summer haze.

En wees gerust, wat je stijl ook is, je vindt hier zeker iets naar je gading!

Meer info: heytens.be

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met heytens (heytens.be)