#Nieuws

H&M Home opent een concept store in Brussel

Yey! In Brussel kun je nu de knappe én betaalbare deco en interieuritems van de Zweedse gigant shoppen in een gloednieuwe boetiek.
Geplaatst op  
H&M Home opent een concept store in Brussel © H&M Home

Het gonsde al maanden van geruchten, maar eindelijk kunnen we het heuglijke nieuws bevestigen: H&M Home opent een concept store aan de Louizalaan in Brussel. Maar wat heeft de 650 m² grote winkel voor ons in petto? Wij lichten je even in over wat je allemaal kan verwachten.

Nummer 24 op de Louizalaan kreeg al even een mysterieuze make-over. Dat kwam namelijk door de gloednieuwe concept store van H&M Home. Sinds kort vestigde de Zweedse gigant van knappe en betaalbare deco en klein meubilair zich in onze hoofdstad. Met deze nieuwe deco hotspot in Brussel positioneert het interieurmerk strategisch als eerste Belgische uitvalsbasis. Maar wat houdt dat precies allemaal in dan?

Het interieur van de concept store in Brussel

Naast de gloednieuwe locatie in Brussel, zal H&M Home zich kenmerken door een nieuwe vorm van klantenservice op maat van de consument. Liefhebbers van H&M Home kunnen hier naast de H&M Home items ook stukken van andere merken ontdekken, en events bijwonen in de modulaire eventruimte van de concept store. En daar houdt de verrassing niet op: H&M Home biedt ook een monogrammingdienst aan. Mono Qué? Deze service stelt klanten in staat om hun favoriete stukken te personaliseren met een bezorgdienst aan huis. Als kers op de taart kun je er ook verse seizoensbloemen van Bunches krijgen. Een hele boterham, maar daar kunnen we enkel volmondig ja tegen roepen!

Ontdek er talrijke collabs

Naast de opening zit de nieuwe concept store vol verrassingen. H&M Home is van plan om de sluier beetje bij beetje op te lichten over haar verschillende collabs. Voor deze primeur belicht H&M Home de limited edition draadloze Bluetooth speaker, een gemeenschappelijk design van Urbanista en H&M Home.

Deze laatste ademt één en al zomer, met haar zomerse blauwe en witte strepen. De Urbanista x H&M Home speaker zal gedurende een beperkte tijd exclusief beschikbaar zijn in de H&M Home Concept Store en via Urbanista.com.

Praktische informatie:

Wat? H&m Home concept store Brussel
Wanneer? Open van maandag tot en met zaterdag. Van 10:00 tot 7:00 uur.
Waar? Louizalaan 24, Brussel.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.