#Nieuws

HOMI Outdoor, waar interieur en exterieur elkaar ontmoeten


Geplaatst op  
HOMI Outdoor, waar interieur en exterieur elkaar ontmoeten ©

Het terras, de tuin, het balkon …. Als je ze mooi inricht, zijn het heerlijke plekken om te vertoeven op zonnige dagen. En alles wat je nodig hebt om maximaal van de natuur te genieten, vind je bij HOMI Outdoor – Home & Dehors.

Een outdoor leefruimte maken die er licht, comfortabel en rustgevend uitziet, is perfect mogelijk. En je hoeft er niet eens een enorme tuin voor te hebben. Door elke vierkante meter te benutten en binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien, krijgt je dagelijkse leefomgeving een volledig nieuwe dimensie.

Dat veel mensen meer buiten willen leven en meer willen weten over outdoorinrichting is iets wat HOMI Outdoor_Home & Dehors maar al te goed beseft. Daarom brengt HOMI de mooiste buitenmeubels en -accessoires tussen 13 tot 16 september samen in de Fiera Milano.

Alles voor de buitenruimte

Om aan ieders behoeftes en smaak tegemoet te komen, heeft HOMI – een referentie op het vlak van lifestylebeurzen – HOMI Outdoor_Home & Dehors op poten gezet, een evenement dat innovatieve oplossingen biedt voor tuinen, terrassen of balkons. Woonaccessoires, ingenieuze lampen, slimme plantenbakken, opbergoplossingen voor alles wat je in huis niet kwijt kunt, waterproof wandklokken, weerbestendige gordijnen, nieuwe generatie tafelkleden, kaarsen…. Alles om je ‘nieuwe buitenkamer’ vorm te geven dus.

Want dat is het uiteindelijke doel: meer leefruimte bieden voor het hele gezin en een plek creëren die geschikt is om te ontspannen, maar ook om feestjes voor vrienden te organiseren, of om te werken – als je het geluk hebt een thuiswerker te zijn. Een film bekijken op je tablet wanneer de avond valt terwijl je comfortabel op een buitenbed ligt, bijgelicht door ledlampjes op zonne-energie, is perfect mogelijk.

Natuurlijke materialen en organisch design

HOMI Outdoor_Home & Dehors maakt ook duidelijk dat natuurlijke materialen steeds populairder worden in de wereld van de outdoormeubels. Stapelbare stoelen van plastic zijn vandaag niet alleen ecologisch gezien een no-go, ze worden ook gezien als een belediging van de goede smaak. Materialen als hout, plantaardige vezels, steen, ruwe stoffen … leggen de link tussen het interieur en de natuur.

HOMI Outdoor_Home & Dehors staat met andere woorden voor een open en veelzijdig beursconcept, bedoeld voor iedereen die zowel in de tuin als in het interieur een ‘buitensfeer’ wil scheppen. De beurs is ook de ideale gelegenheid om de trends te ontdekken en kennis te maken met alle professionals die van hun passie, inrichting, hun beroep hebben gemaakt. Met als uiteindelijk doel beter te leven, in een gastvrije, aangepaste en perfect uitgeruste omgeving.

  • Informatie

HOMI Outdoor_Home & Dehors, van 13 tot 16 septembre 2019, Fiera Milano Rho, 3 halls (18 –  22 – 24).

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met “HOMI“.