#Wedstrijd

Maak kans op een weerstation en regenmeter van Netatmo

Super handige én intelligente tools voor in je huis en tuin!
Geplaatst op  

Het Belgische weer is net zo wispelturig als een knipperlicht. Soms zonnig en helder, dan weer bewolkt en regenachtig. Om je daarop voor te bereiden, want meten is weten, lanceerde Netatmo een slimme weerstation en regenmeter. De luchtkwaliteit in huis meten, je tuinonderhoud regelen, buiten sporten en je voorbereiden op slecht weer was nog nooit zo eenvoudig!

In- en outdoor meten

Het slimme Netatmo-weerstation is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het toestel biedt een oplossing voor gezondere binnenruimtes in België, waarbij je in real-time de luchtvochtigheid kunt monitoren via je smartphone. Naast het waarschuwen voor vochtproblemen op korte termijn, helpt het weerstation ook bij het identificeren van langdurige problemen. Daarnaast meet het station ook de binnentemperatuur, het CO2- en geluidsniveau, en helpt het bij het creëren van een gezondere binnenomgeving. Met het slimme weerstation kun je je tuinierskills optimaliseren door het ontvangen van meldingen bij vorst, het nauwkeurig meten van regenval en het anticiperen op de juiste momenten voor watergeven. Daarnaast ondersteunt het station buitenactiviteiten door real-time weergegevens voor sportliefhebbers en biedt het waarschuwingen voor harde winden tijdens lentestormen, waardoor mensen tijdig hun eigendommen kunnen beschermen.

Wij hebben het Netatmo-weerstation getest
© Netatmo

Volg het weer in real-time

De slimme regenmeter uit het Netatmo-aanbod is makkelijk en snel aansluitbaar op het weerstation en geeft real-time informatie over de regenval direct op je smartphone. Het biedt meldingen vanaf de eerste druppels, waardoor je op tijd actie kunt ondernemen. Netatmo’s uitgebreide netwerk van weerstations ‘Weathermap’ biedt wereldwijde weerinformatie via de Netatmo-app, waarmee gebruikers toegang hebben tot directe metingen van diverse omgevingsfactoren, waaronder temperatuur, luchtdruk en geluidsoverlast, met een eenvoudige en intuïtieve interface voor dagelijks gebruik.

Netatmo Slim Weerstation - Optie1
© Netatmo

Onder de indruk van deze hedendaagse home innovaties? Surf dan snel naar onze website en wie weet maak jij kans op een weerstation- en regenmeterpakket van Netatmo!

Meer informatie vind je via de website: netatmo.com