#Ideeën#Interieuradvies

How to: een tedere en frisse paastafel

Onze deco selectie voor een paastafel die teder, zacht en elegant is
Geplaatst op  
How to: een tedere en frisse paastafel © Westwing

Pasen is nog maar een paar dagen van ons verwijderd. Zelfs in tijden van de lockdown is het belangrijk om wat gezelligheid in huis te creëren. Dit jaar kiezen we voor een paastafel met lenteaccenten. Eentje met een natuurlijke, authentieke en tedere decoratie. Zacht, zachter, zachtst! 

Een zonnige sfeer, een (ongezonde) portie chocolade en zorgeloos tafelen: zo hebben we het paasfeest het liefst. Maar hoe combineer je die klassieke elementen met een hedendaagse decoratie die natuurlijk oogt en een bohémienachtige look heeft? Weg met de typische grasgroene tafelkleden en gele papieren servetten. Dit jaar gaan we over op ecologische alternatieven voor wegwerpversiering. We kiezen voor duurzame materialen, een paar eenvoudige ornamenten die gemakkelijk te vinden zijn en die je jaar na jaar kunt inzetten. Het serene geheel wordt door onderbroken met enkele kleurrijke accenten (wat dacht je van het beschilderen van je hardgekookte eieren met kleurstoffen die van nature aanwezig zijn in bosbessen, kurkuma of rode kool?) en laten we bovenal vergeten niet het essentiële vergeten: een mandje om de eieren, eierdopjes en seizoensbloemen in een mooie vaas in het midden van de tafel te laten schitteren.

table paques
© Westwing

Van heerlijk fris linnen, porselein, hout, ecologisch materiaal tot de zachtste kleuren: maak kennis met onze selectie voor een heldere en frisse paastafel dit voorjaar!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.