#Nieuws

IKEA opent pop-up in Leuven

Vanaf nu kunnen we met z'n allen in IKEA Bondgenotenlaan shoppen!
Geplaatst op  
IKEA opent pop-up in Leuven © IKEA

Heuglijk nieuws voor wie student is, van slapen houdt of in de regio van Leuven woont: de Zweedse meubelgigant IKEA installeert zich tijdelijk in de Bondgenotenlaan met een pop-up die op 9 september de deuren opent. 

Veel informatie kunnen we vooralsnog niet geven, want IKEA plant zijn fans compleet te verrassen op maandag 9 september, wanneer de pop-up toegankelijk zal zijn voor het grote publiek. In het voormalige Mexx-pand op de Bondgenotenlaan zullen de Zweedse interieurproducten enkele maanden lang beschikbaar zijn.

Met de tijdelijke binnenstadwinkel wil de keten nog dichter bij hun klanten staan. Om al een tipje van de sluier te lichten, kunnen we het volgende stellen: de winkel zal in teken van slaap en holisme staan.

Om je pop-up honger te stillen kun je alvast eens kijkje nemen in onze selectie slaapkamernieuwigheden van dit najaar bij IKEA! De nieuwe slaapkamercollectie is alvast veelbelovend met multifunctionele, ruimtebesparende en kleurrijke designs die ontworpen zijn om ons leven te vergemakkelijken. Zie je jezelf indommelen in je nieuwe tie dye dekbedovertrek? Dat dachten we al!

Wij zijn nog nooit zó benieuwd geweest naar een winkelopening! Driewerf hurra!

Praktische info: 

Bondgenotenlaan 54, 3000 Leuven.

Open van maandag tot en met zaterdag van 10:00-18:00.

Ikea.com 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.