#Wedstrijd

Maak kans op een limited edition koffiemachine van Illycaffè t.w.v. 199 euro

Een koffiemachine in een opvallend hot pink kleurtje om je dag mee op te fleuren? Die win je misschien wel hier!
Geplaatst op  

Wedden dat je mogelijks nog meer gaat glimlachen bij het zetten van je volgende kopje koffie? Speciaal voor deze kleureneditie bundelen we de krachten met het iconische Italiaanse familiebedrijf illycaffè, bekend van zijn uitmuntende koffie van 100% Arabica melange. Koffieliefhebber: zet je schrap. Deze wedstrijd is gegarandeerd iets voor jou!

Kleurrijk en origineel

Het is een opvallend item binnen het assortiment van illycaffè, deze limited edition Iperespresso X7.1 Deep Pink koffiemachine. Gehuld in een trendy hot pink jasje is één van illycaffè’s populairste modellen de perfecte aanwinst voor elke keuken. De slanke rondingen doen denken aan die van vroege koffiemachines, maar hij is uitgerust met zeer geavanceerde technologie waarmee je in een handomdraai koffie en cappuccino bereidt dankzij de soft-touch knoppen. Met slechts één druk op de knop zet je elke keer weer een uitstekende espresso, van het eerste tot het laatste kopje, en een romige, dichte en fluweelzachte schuimkraag voor cappuccino.

© Illycaffè

Uniek designobject

Het kleurrijke toestel is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, zoals de met de hand gepolijste stalen behuizing, en werd ontworpen door de internationaal bekende architect en industrieel ontwerper Luca Trazzi om een perfecte mix van schoonheid en technologie te garanderen. Deze roze designklassieker met zijn vintage look en kenmerkende kronkelige lijnen is het perfecte statement object om je keuken mee op te fleuren!

Makkelijk in gebruik

Voor een zo eenvoudig mogelijke gebruikerservaring heeft de machine een analoog display met directe statusindicatie en een stoompijpje om melk op te schuimen en heet water te leveren voor het zetten van thee en andere infusies. De machine kan tot vier dranken achter elkaar zetten, waardoor wachttijden drastisch worden verkort. Tot slot garandeert het Iperespresso systeem een betrouwbare koffiekwaliteit, waardoor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden tot een minimum worden beperkt. Zin om deze Deep Pink versie van de X7.1 te winnen? Neem dan deel aan onze online wedstrijd en wie weet ben jij de winnaar die binnenkort van een overheerlijk Italiaans kopje koffie a casa geniet!

Meer info?

Illy.com