#Adresjes#Nieuws

In de kijker: atelierwinkel House Raccoon in Mechelen

Een leuke deco hotspot waar je écht 100% lokaal koopt.
Geplaatst op  
In de kijker: atelierwinkel House Raccoon in Mechelen © House Raccoon

Temidden van een pandemie maar vol goede moed openden Anneleen Durnez en Nathan Noëth hun eerste fysieke locatie van hun deco label House Raccoon, dat digitaal al enige tijd een hit was. Dit duo – naast business zijn ze high school sweethearts (smelt!) – heeft als missie om verandering te inspireren, de wereld groener te maken en een glimlach op de mensen hun gezichten te toveren. Hoe ze daarin slagen? Lees het hier verder!

© House Raccoon

100% lokale ambacht

Het jonge Belgische designlabel ijvert voor een groene – en nog belangrijker – een volledig lokale productie. House Raccoons producten zijn 100% handgemaakt in een sociaal atelier in België. Ook leuk om weten is dat het label per verkocht product een boom plant. Zo steun je bij het aankopen van deze Belgische deco hebbedingen niet alleen de lokale economie, maar help je de planeet ook een handje. Wil je meer te weten komen over het label, lees dan hier hun exclusief portretinterview met Actief Wonen.

© House Raccoon

Afspraak in Mechelen, en binnenkort in Gent

Tot voor kort was House Raccoon enkel online en in een 100-tal interieurboetieks, verspreid over 9 landen, beschikbaar. In mei openden ze echter hun eerste atelierwinkel in Mechelen. Een uniek concept in de wereld en een moedige stap temidden van de corona-pandemie. Op die manier willen ze meer klantenconnectie met het label creëren. Je kunt er binnenstappen om de kleur van je eigen decoratie te kiezen, voor een leuke kamerplant in een blitse bloempot, een bussel dromerige droogbloemen, of simpelweg een hip cadeau voor een vriend of familielid… Daarnaast ben je er ook aan het juiste adres voor deco workshops. Tenslotte is er nog goed nieuws voor de westerlingen van eigen bodem: in Gent zal – als corona er geen stokje voor steekt – weldra een tweede winkel openen.

Hou hun website en social media kanalen vooral goed in de gaten!
Instagram: @houseraccoon
Website: Houseraccoon.com 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.