#Adresjes#creatieve site

Interieurpowerkoppel Pieter Peulen en Joeri Evers opent een co-working

Cursief is de naam van de prachtige nieuwe workspot die doet inspireren
Geplaatst op  
Interieurpowerkoppel Pieter Peulen en Joeri Evers opent een co-working © Cursief

Wie van design houdt en een inspirerende werkplek zoekt, is misschien wel gebaat bij dit heuglijk interieurnieuwtje. Want de gekende interieurinfluencer Pieter Peulen – die heel Instagram en TikTok in de ban houdt met zijn minimalistische interieur – opent samen met zijn partner ‘Cursief’. Een co-working in het Limburgse Zonhoven met een interieur om u tegen te zeggen. Kijk hier mee! 

Helder & minimal

Wie Pieter Peulen op Instagram of TikTok reeds volgt, kent zijn minimalistische stijl. Deze man woont samen met zijn partner Joeri in een betonnen designhuis waar vintage klassiekers, warm notenhout, ruwe texturen en sublieme contrasten de toon zetten. Diezelfde stijl wordt nu doorgetrokken naar hun gezamenlijke project, een co-working onder de noemer Cursief. Hier kan je werken in stijl en rust terwijl je geniet van het natuurlijke daglicht dankzij een inventieve lichtstraat geplaatst boven een ruime werktafel. Een zacht kleurenpalet van wit, metallics en beige zorgt voor een hedendaagse, heldere sfeer.

Voor koffieliefhebbers & goalgetters

Wie bij Cursief komt werken, kan genieten van een aantal leuke voordelen. Pieter en Joeri hebben niet alleen voor gezelligheid met het interieur gezorgd, ook de bijkomende service zorgt ervoor dat je in comfort en met opperste concentratie aan je professionele doelen werkt. Zo is er ongelimiteerde koffie, snel internet (Joeri is developer en weet van aanpakken!) en gratis parking. No stress, just work & play dus! Hongertje van al dat werken? De co-working ligt op een boogscheut van enkele supermarkten.

Meer info?

Co-working Cursief

Heuvenstraat 45A, 3520 Zonhoven

Werkenincursief.be

Instagram: @werkenincursief