#DIY#Ideeën

Boekenrek spreekt boekdelen over eigenaar

5 x DIY-boekenrek eenvoudig en snel te monteren
Geplaatst op  
Boekenrek spreekt boekdelen over eigenaar ©

Boekenrek…zoveel verhalen, zoveel stijlen. Verzameld in een collectie die de spreekwoordelijke boekdelen spreekt over de dromen, verlangens en levensvragen van hun eigenaar. Ook de manier waarop deze boeken gekoesterd en dus ondersteund worden, verklapt veel over het karakter van de lezer! Ben je een outdoortype, een humorist of een technofan…Er is voor elk wat wils.


Outdoorfan

BOEKKENREK - 1

Laat een gevelde boomstam thuis bezorgen door een bosrooier of kap hem misschien in je eigen tuin! Je kan kiezen, ofwel verzaag je de stam in blokken en knel je de MDF-schabben ertussen. Ofwel laat je de boom heel en zaag je de schabben mooi op vorm eromheen op vorm. Knutselen maar!


surrealist

BOEKENREK-2

Zwevend boekenrek met surrealistisch effect! Bevestig een goedkope schapsteun aan je muur. Zoek jezelf een boek met harde kaft op de rommelmarkt en kleef zijn onderste harde kant tegen de onderzijde van de schapsteun. Hij zal als drager dienen voor je eigen boeken die je er bovenop schikt!


gastronoom

BOEKENREK-6

Vraag de wijnafdeling van jouw supermarkt een paar lege wijnkratten. Bevestig ze met vijzen en plugs in je muur. Bekleed na ophang met fantazie-stickers of leuk behang de binnenkant van de kratten. Zo worden de vijskoppen onzichtbaar!


kids

BOEKENREK-5

Delicaat boekenrek dat niet riskeert zwaar neer te storten, ideaal voor de kidskamer! Bevestig simpelweg een gordijnhouder aan de muur. Vraag een kennis met naaimachine even een leuke lap textiel op maat te knippen en te naaien. Je kleine schavuit heeft nu zijn favoriete inslaapverhaaltjes binnen handbereik!


Artiest

BOEKENREK-3

Heb je stevige muren die tegen een stootje kunnen en die een brute loftlook uitstralen? Dan is dit voor jou! Vind in de ijzerwarenwinkel buiswerk met de juiste patine, dat wil zeggen met matte en liefst antieke look. Succes verzekerd!