#Adresjes

Juttu opent eigen Summer Store in Knokke

Ben jij al helemaal in zomersfeer? Breng dan zeker een bezoekje aan de Juttu Summer Store aan de kust.
Geplaatst op  
Juttu opent eigen Summer Store in Knokke © Juttu

Conceptstore Juttu opende op 13 mei de deuren van haar Summer Store in Knokke-Heist. Hier kun je terecht voor een unieke mix van zomerse items. Ideaal dus voor de shoppers onder ons wie de zomer al voelen kriebelen.

Juttu Summer Store is een tijdelijke winkel waar je een leuke mix van items terugvindt die de zomer perfect weerspiegelen: van kledij tot home deco en schoonheidsproducten. Is het tijd om zowel je interieur als kleerkast voor te bereiden op een zomerse make-over? Dan is een bezoekje aan Juttu Summer Store zeker de moeite waard.

© Juttu

Je vindt er verschillende, moderne merken. Denk aan Wearable stories, ARMEDANGELS, Native Youth en FRNCH voor de modeliefhebbers onder ons. Juttu Summer Store verkoopt daarnaast ook gekende interieurmerken zoals HK Living, Madam Stoltz, Serax, &klevering en Pomax.

© Juttu

Met deze winkels hoopt Juttu namelijk een frisse en leuke ervaring te creëren voor de ruimdenkende en hippe shoppers met een geweldige smaak. Het concept vertelt een zomers verhaal over mode, decoratie en eten. Bij Juttu vind je bovendien ook heel wat lokale initiatieven.

Interesse?

© Juttu

Juttu Summer Store is open van 13 mei tot en met 12 september.

Adres: Lippenslaan 175, 8300 Knokke-Heist

Openingsuren: n 10:00 tot 18:00, enkel gesloten op dinsdag.

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.