#Adresjes#Dit is Belgisch

Juttu opent nieuwste boetiek in Brussel


Geplaatst op  
Juttu opent nieuwste boetiek in Brussel ©

JUTTU is een door en door Belgisch merk dat wil inspireren tot bewust kopen en je laten inspireren centraal staan. Juttu verovert langzaam maar zeker zowat het hele land. Een tweetal jaar na de lancering in Antwerpen opent begin maart een indrukwekkende shop op de Guldenvlieslaan in Brussel.  En met aansluitend de store opening in Gent breidt JUTTU zijn sterke netwerk in Vlaanderen uit: er zijn dan shops in Antwerpen, Roeselare, Brugge, Brussel én Gent.


Innoveren en inspireren

JUTTU, Fins voor ‘verhaal’ of ‘anekdote’, is een innovatief winkelconcept. In deze ruime, lichte concept stores ontdek je in vijf eigenzinnige lifestyle corners een zestigtal verrassende merken die een meerwaarde vormen voor je interieur en garderobe. Elk merk is zorgvuldig geselecteerd om z’n kwaliteit, frisse design, verhaal én visie. Bij JUTTU gaat het om méér dan shoppen, het draait om beleven: bewust en gericht kopen. En vooral je laten inspireren door creativiteit en producten die nét dat beetje anders zijn.

Juttu-Bruxelles-2


Nieuw bij de shop in Brussel is het CHYL Café. Bij CHYL café zal je kunnen proeven van een gezonde, vernieuwende keuken waarin seizoensproducten de hoofdrol krijgen. Gezellig je shopping afronden met een vers sapje boordevol voedingsstoffen of een stukje taart om de ‘zoete goesting’ te stillen. Je hebt er gerechten met seizoensgroenten, verschillende avocado toasts, een Oosters bord met auberginekaviaar en hummus. Verder staan er veel dessertjes, verse sapjes en homemade limonades op de kaart.

11794103_522584894556461_6391496816537259045_o

AAEAAQAAAAAAAAmkAAAAJDE0ZTliZGI0LWYxZjUtNDdiZS1iNDZhLWJiYTIyNTBiMzAxMg

De Juttu-webshop is een mooi aanbod dat opvalt door zijn groen of ecologisch geïnspireerd aanbod. Zoals een originele cache-pot van het bekende Serax, uit een boomstammetje gezaagd of decoratief puur natuur schapenvacht uit IJsland!