#Cadeautip#Ideeën

Kattenstreken: het purrr-fecte leesvoer voor cat addicts

Jij dacht je kat volledig doorgrond te hebben? Think again!
Geplaatst op  
Kattenstreken: het purrr-fecte leesvoer voor cat addicts © Thibaut Lemmens

Françaises Aurélie Lemoine en Alice Zabée zijn in Frankrijk inmiddels gekend in de contreien van de kattenliefhebber. Hun bestseller ‘Kattenstreken’ ging maar liefst 50.000 keer over de toonbank, en is sinds kort ook te koop in ons land. Als je jezelf een trotse kattenbezitter wil noemen, ben je het jezelf verplicht om een exemplaar in huis te halen! 

Van katten krijg je geen hoogte, toch? Het is net dat onvoorspelbare kantje van ‘s werelds meest populaire harige wezen dat het boek zo goed maakt. Meer dan 250 komische kattensituaties zijn afgebeeld, vergezeld van de grappigste quotes verspreid over 224 pagina’s. Goed om een keer of tien hardop te bulderen, want de content is oh-zo-herkenbaar!

Het boek kan je kopen bij Standaard Uitgeverij en kost 14,99 euro. Het is het ideale cadeau voor je vriend(in), collega of familielid die helemaal weg is van zo’n pluizenbol. Hé, het is overigens helemaal oké om het boek voor jezelf te kopen…

Meer informatie over het boek vind je hier.

 

Lees ook:

Art on paper x BOZAR: in het teken van tekenen

Shopping: zo maak je een regenachtige dag gezellig!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.